Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
że tylko jedna kreska... ale nie robię testu co miesiąc... nie popadam w paranoję... dziwi mnie jednak ostatnio zachowanie mojego organizmu... otóż - był właściwy czas, było przytulanie i było to 11-15.06. 14 miałam najbardziej pewny dzień... Miesiąc wcześniej też się oczywiście staraliśmy ale potem był @. Niby normalny a niby jakiś taki... w sumie to 3dni tylko a potem maluteńkie plamienie... teraz mam nudności, wymioty, kręci mi się w głowie, śluz białawy ale mało... no i szyjka macicy jest rozpulchniona..na objawy z 14.06 to zdecydowanie za wcześnie... ale moze zafasolkowałam w ub cyku? bo ten @ jakiś taki... jak myslicie? Testu jeszcze nie zrobiłam bo boję się rozczarowania... ale z drugiej strony wolałabym się nie dowiedziec o ciąży w 4 m-cu...
wpadłam Was trochę zarazic 

Powodzonka
staram się juz od półtora roku, a siorka już niedługo staranka zaczyna i oczywiście zyczę jej jak najlepiej, ale straszniście boję sie momentu jak im się uda, a nam nadal nie....

no nic, zobaczę jak mi się bedzie podobalo przez ten darmowy miesiąc
Ale samo to że wszystko rozumiem jest in plus. Jeszcze nie wszędzie zagądnęłam ale nadrobię.