Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

I tego się trzymajmy 
.Pozwolę sobie na wypowiedzenie się w tej sprawie... Powiem tak każde małżeństwo się boi,co to będzie,życie się zmieni,bo to fakt jak zagości nowa Istotka w naszym życiu.Ja jednak się nie boję zmiany,bo Bardzo,a to Bardzo pragnę Perełki,a staramy się dosyć długo.Nie mogę się doczekać kiedy Moje Maleństwo będzie w domu,będzie raczkować itp.Dom od razu rozkwitnie życiem.A teraz jest tak pusto i smutno.Jednak wierzę w Cud.Pozdrowionka Dziewczyny

) to mój stres sie zmienia ....jeszcze nie wiem w co ale jest go mniej

) to mój stres sie zmienia ....jeszcze nie wiem w co ale jest go mniej
Ale od kiedy na serio martwie sie, ze sie moze nie udac to juz niczego sie nie boje. No moze poza komplikacjami, poronieniem... Zeby sie tylko udalo. Ze wszystkim sobie poradze tylko nie z bezdzietnoscia.
.Mam prośbę,czy by mogła któraś dziewczyna spojrzeć i wypowiedzieć się na temat mojego obecnego cyklu.Nie wiem od kiedy liczyć fazę lutealną,i wogole co myślicie na temat wykresu.I jeszcze jedo ile dni po odstawieniu Duphastonu powinna wystąpić miesiączka.Dziś mam 29 dzień cyklu,a tempka jest coraz wyższa i nie wiem co mam o tym myśleć.Z gory dziękuję za pomoc

możemy dostać dziecko w wieku ok 5-u lat,no ale przecież też dziecko i będzie tak samo kochane jak ten niemowlaczek.Mówię wam obecnie tak sie czuję jak w ciązy jestem po prostu w siódmym niebie,a co będzie jak pozytywnie przebrniemy przez wszystkie testy i formalności i co najważniejsze zostaniemy zakfalifikowani pełnej adopcji i będziemy czekać na tel.że nasze upragnione dzieciątko już czeka na nas?Boże kochany niech ten rok zleci bardzo szybko :)

Szukam metody co zrobić by temu zapobiegać

Tak to czasami bywa z tymi naszymi hormonami... Pozdrawiam