Dziewczyny wg listy która same stworzyłyśmy : kasik (@24.08) , oczekujaca ( @ 26.08) , aliccee ( @ 31.08 ) , madzik (@31.08) - to dziewczyny , które najpredzej dowiedzą sie co i jak - trzymamy kciuki !!!!!!!! natomiast : taga77(@21.08) , marta77(@18.08) , notes(@20.08) - albo wpisały datę ostatniej @ albo ... zaczynają testować II krechy . dziewczyny odezwijcie sie . Pozdrawiam
Amazonka - ja wpisalam X w miejscu ilosci cykli z tego wzgledu ze w sumie staramy sie 3 lata ale mielismy przerwy ponad polroczne z tego wzgledu ze najpierw bralam hormony bo leczylam brak okresu, zbyt duze endometrium i torbiela a pozniej jak juz bylo lepiej i znowu byly staranka to zaraz przeziebilam angine i padla mi na stawy wiec mialam kuracje sterydami. Dlatego nei podaje dokaldnej ani nawet przyblizonej ilosci cykli staraniowych bo trudno by miu sie bylo doliczyc.
a jesli idzie o jajeczkowanie,silny bol polaczony z mdlosciami bolem krzyza (wrazenie jakby nerki bolaly) i praktycznie chodzenie na czworakach; poza tym moj organizm wtedy zupelnie inaczej reaguje jesli idzie o ochote na sex no i oczywiscie tempka i sluz tez na to wskazuja. moje hormony nie byly podawane na wywolanie owulacji tylko 2 lata temu po roku staran udalo sie dopiero wywolac okres u mnie i wlasnie na to je dostawalam, jak sie zale lekarzowi ze teraz mam takie bolesne i obfite okresy to on mi na to ze nikt nie obiecywal ze bedzie pieknie... no ale coz jakos sie te 2-3 dni mozna pomeczyc
Witam Dziewczyny! i miłego dnia, bez ani jednego cienia stresu, bo nam nie można się denerwować !!! Mona , mała pomyłeczka u mnie jeśli chodzi o @. Data,to nie jak wpisałam w tabelce 18.08, ale 01.09. Bardzo przepraszam za pomyłkę, to chyba z wrażenia , bo wczoraj dopiero co zalogowałam się na 28dni. Tak więc u mnie po poprawkach, powinno wyglądać to tak:
victoria - ja nie mialam czegos takiego jak cykl, okres mi po porodzie nie wrocil i nie mozna bylo go wywolac, endometrium cos ok 18 czy 19mm (o ile pamietam bo to prawie 3 lata bedzie) plus torbiel na jajniku
AniuM- dziękuję za odpowiedź. Faktycznie duże to endo miałaś
nie chcę Cię wystraszyć niepotrzebnie, ale skoro masz takie grube endometrium i do tego straszne bóle przy miesiączkach.... czy te bóle też sie pojawiają przy przytulankach?
victoria - ja teraz juz nie mam tego endometrium, tak samo jak to znikl mi torbiel a byl juz rzedu 5 na 6cm; leczenie zakonczylam prawie 2 lata temu i teraz jest wszystko ok, mialam usg kontrolne w lipcu :)
Victoria - no ja mialam podejrzenie endometriozy, zarlam jakies swinstwa tylam w oczach lapalam depreche ale najwazniejsze ze sie wykurowalam :) teraz tylko musze czekac kiedy TEN tam na gorze stwierdzi ze to jest dobra pora i da nam maluszka
witam wszystkie kobitki nie bylo mnie troche i widze, ze sie tu duzo dzieje a i jakie super obrazeczki no niestety, byla wczoraj u ginki...no a dzisiaj wielka fala wstetnej @ przez dziekuje wszystkim, ktore trzymaly za mnie kciuki !
oczekujaca , tak wiem, dlatego na razie ciesze sie, ze przynajmniej mam @ i teraz moge znowu zabrac sie do intensywnych staran co z reszta jest przeciez bardzo mile. ja w zasadzie bardziej balam sie jakis komplikacji po tabsach no ale chyba wszystko ok a na razie umieram z bolu no wiec teraz bardzo prosilabym o wpisanie mnie na liste z terminem spodziewanej @ kolo 22.09
Jak bedzie Ci sie chciało jeszcze pobawić z tą tabelką , to może zrób mniejsze odstępy , żeby dane były czytelne i w jednej linii . Ok , a tak poza tym , to o wiele lepiej z ta jedna tabelka. pozdrawiam.
IWA...................................Iwona..............27........................23.08.06..........Wrocław WITAM wszystkie "przyszłe mamy" Proszę o dopisanie do tabeli! Niestety w tym miesiącu nie udało się .....! Trudno,będziemy dalej próbować! POZDRAWIAM!
Marto miałam zrobione wszystkie badania podstawowe typu cytologia, hormonalne, drożność jajowodów, monitoring cyklu, mężuś też miał sprawdzane hormony oraz jeszcze miał badanie nasienia. Ja mam oprócz prolaktyny problemy z owulacją