Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
), chyba czas przezwyciężyć strach i siebie samą

zreszta i teraz sa obawy czy sobie damy rade i wogule ale mysle ze i nie tylko ja mam takie mysli czasami.No nic to se pogadalam

jak ktos nie wierzy to niech spojrzy

nie no u mnie to raczej cos sie powalilo i dlatego tak.

to skok może być większy (podwójny)

U mnie też ostatnio się dziwnie poskracały, ale ja się cieszę, bo faza lutealna pozostała tak samo długa

jeżeli wczorajsza a właściwie dzisiejsza noc nie była owocna ... ehh brak mi słów... Byłam dziś u lekarza i miałam zamrażaną nadżerkę i co z tym się wiąże nie wskazana ciąża - za 6 tyg kontrol... inny lekarz mówił że nadżerka jest maleńka moja pani dr że wielka i juz sama nie wiem ale chyba wtedy będzie 2 podejście do zamrażania bo coś zostało jeszcze ... mówiłam lekarce o tym że "ostatnio poszalałam" z mężem, ale mówi że jeśli nawet dojdzie do zapłodnienia to mam maleńkie szanse na to by "coś z tego było" i nawet nie będę wiedziała czy "coś" było czy nie :( nie wiem ale jakoś mi się tak ciężko zrobiło i ide spać... odliczanie dni mnie czeka... 6 tygodni - długich tygodni ...
ale tak prawde mowiac to czas leci jak szalony rok za rokiem mija i niewiesz kiedy to ja sie nie dziwie ze je przespalas