Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

powodzenia w staraniach i w małżeństwie
Pewnie jak wiekszość tutaj jestem STARAJĄCĄ SIĘ. Na razie bardzo optymistycznie patrzę na swoje plany, ponieważ jestem w czasie pierwszego cyklu po odstawieniu pigułek i uczę się tych wszystkich fascynujących zmian zachodzących we mnie codziennie 
, no i trzymam kciuki

Takze mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego juz zaprzyjaznionego grona
a ty tez sie starasz czy juz jestes w ciazy bo ja narazie mam jeden metlik w glowie
juz druga
tylko ze ja narazie jestem calkiem zielona, bo nie mam ani termometra ani zadnego wyposazenia
ale fajnie, a masz juz swoj wykresik i wogole jak mierzysz i gdzie
bo na serio ja jestem zakrecona i niedoinformowana
a ta liczka obok twojego imienia to wiek bo jak tak to jestemy w tym samym
, a co cię wygnało tak daleko?, a wykresiku nie mam, obawiam się, że nie będę konsekwentna w jego robieniu
nie jestem jedna z tym konsekwetnych dziewczyn bo poprostu mam nature potrzebanca ale jak nie uda mi sie zajsc to moze zaczne to prowadzic choc sama nie wiem moze sie jeszcze od jutra zdecyduje
A wygnalo mnie w sumie nic rodzice i brat tu byli wuec mi sie za nimi tesknilo i dobrze bo poznalam tutaj milosc swojego zycia i nie zaluje ze teraz musze byc tak daleko o znajomych i wszystkich bliskich mi miejsc
) i jest ok tak jak jest.moja siorka 2 lipca urodzila córeczke-której z resztą jestem matką chrzestną
i pamietam jak powiedziala mi kiedys takie cos "zajsc w ciaze to zadna sztuka"......Pomyslalam sobie no faktycznie zadna...
Tylko ze ze mna chyba jest cos nie tak bo jakos nie idzie mi to za dobrze. wybieram sie do gina juz od jakiegos dluzszego czasu ale wiecie jak to jest.... bo w sumie jak mam byc szczera to mam na pewno jakies problemy wiecie..te "kobiece" ale boje sie po prostu boje sie isc i dowiedziec sie czegos złego