Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie przesadzasz? W dodatku zamiast przekierować nowe foremki, pomóc im no to niestety zawsze są jakieś złośliwe uwagi po co, na co itd.
[/quote][quote=Sony85]Może powiniem być wątek dla gosci (takich dziewczyn które niechcą sie logować a tylko zadać pytanie) w najbardziej widocznym miejscu pt "Chcę szybkiej odpowiedzi, niemam czasu przeglądać wątków" ;)
Ale często na pytanie pada odpowiedż typu " czy ja jestem wróżką"?
Chyba lepiej ją przekierować do odpowiedniego wątku.
Jak? aby nowe lepiej traktować
Szczypta, właśnie może tak powinno być. Dziewczyny by tam mogły zadawać pytania typu "współżyłam, czy jestem w ciąży?" a te uzytkowniczki które denerwują te pytania nie musiały by wogóle wchodzić na ten wątek
tak nieraz i mimo to ze jestem na 28dni bardzo dlugo bardzo rzadko korzystam w forum wlasnei dzieki takim niektorym madralinskim;
i zaznacze ze to nie bylo pytanie " czy jestem w ciazy"
ale watki " O KARMIENIU PIERSIA i COS ZWIAZANE Z GOTOWANIEM:(((
Przepraszam szczypto ale to nie jest ważne czy tobie zależy czy też nie, by przewijały się tutaj takie dziewczyny o jakich piszesz.
tak nieraz i mimo to ze jestem na 28dni bardzo dlugo bardzo rzadko korzystam w forum wlasnei dzieki takim niektorym madralinskim;
i zaznacze ze to nie bylo pytanie " czy jestem w ciazy"
ale watki " O KARMIENIU PIERSIA i COS ZWIAZANE Z GOTOWANIEM:(((
Przepraszam szczypto ale to nie jest ważne czy tobie zależy czy też nie, by przewijały się tutaj takie dziewczyny o jakich piszesz.
tylko ze ja wtedy mialam dom, na glowie,male dziecko,gosci w domu
a o gotowaniu nie wspomne-poprosilam o jakies przepisy na potrawy na chrzciny- to dostalam odpowiedz ze caly watek jest o gotowaniu i moge sobie poszukac,tylko ze ja wtedy mialam dom, na glowie,male dziecko,gosci w domu i nie mialam poprostu czasu na przegladaniu kilkunastu stron-gdzie i tak po kilku stronach stwierdzilam ne ma sensu zazrwacac sobe glowy i nikt mi nie pomogl:((
wiec po co takie watki?:(
ja nie wiem czy dla niektorych byklyby problem wrzucic 2,3 przepisy skoro macie czas na siedzenie godzinami na forum,ja tego czasu nie mam,wole go spedzic z dzieckiem;
ja nie wiem czy dla niektorych byklyby problem wrzucic 2,3 przepisy skoro macie czas na siedzenie godzinami na forum,ja tego czasu nie mam,wole go spedzic z dzieckiem;
czas na siedzenie godzinami na forum,ja tego czasu nie mam,wole go spedzic z dzieckiem;
ja nie wiem czy dla niektorych byklyby problem wrzucic 2,3 przepisy
a ja wiem jedno wyszukiwarka nie dziala dobrze:(
o niestety, - a co najlepsze zawsze i te same foremki to robią
No niestety, - a co najlepsze zawsze i te same foremki to robią