Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja nie wiem czy dla niektorych byklyby problem wrzucic 2,3 przepisy skoro macie czas na siedzenie godzinami na forum,ja tego czasu nie mam,wole go spedzic z dzieckiem;hmm jest problem bo się dubluja wątki tematy przepisy... Sama robiłam menu chrzcielne czy komunijne z przepisów z tąd i przesiedziałam pół nocy wyszukujac co dziewczyny polecały np zupa serowa czy cycki z pieczarką itd itp czyli tak czy siak przeleciałam wszystkie str mniama aaa i jeszce zadałam pytanie pod wykresem co kto poleca i tam uzyskałam "gotowce" ale nie wymagałam tego od dziewczyn na forum

a ja wiem jedno wyszukiwarka nie dziala dobrze:(
,
jak to JA nie dopasuję się do formuły panującej na danym forum.

,
Jak przychodzicie do kogoś z wizytą, to nie przestawiacie mu mebli, nie każecie przemalować ścian i nie życzycie sobie płetwy z rekina na kolację, nie? Staracie się uszanować zwyczaje panujące w domu, prawda? Tego wymaga dobre wychowanie.
)
iektore dziewczyny to robia,nie spytaja sie dlaczego tak myslisz tylko wyciagaja swoje wnioski;

Ale co wtedy, gdy nowa osoba chce zadać pytanie w wątku istniejącym, bo problem, z którym się zgłasza, nie został poruszony?
( mam dziś gorszy dzień, wolniej myślę, więc może odpowiedź jest oczywista, tylko ja nie potrafię na nią wpaść)
nie mowie o TAKICH DZIEWCZYNACH,sle postaw sie w jej sytuacji: mloda,glupia? nic nie wie o zyciu?
moze w tych rozhisteryzowamych dziewczynach sa takie co naprawde potrzebuja pomocy? wskoczyla szybko na interent wpislaa slowo wpadla na nasze forum? i co z tego,poportstu jak ktos nie chce nie odpowiada na nie;
jak mam czas to u Was jzu noc:(
MrsHyde no masz racje zasmiecaja,ale z drugiej strony to tylko ludzie-przynajniej ja tak na to patrze;
totaj w Usa nauczylam sie sie wlasnie tego westchnienia i popsprzatania po innych:(((

Bo ja mam niezłą pamięć, ale "złośliwych uwag, wręcz wyśmiewania" prawie tu nie obserwuję-Ceri bo jestes "za stara" już na tym forum (oczywiście w sensie nie wieku ale czasu ile tu przebywasz) Te ze stażem ponad 1000dni już nic nie zauważają

Jeeeezu, to ja jeszcze muszę drugie tyle odbębnić?! Żarty sobie stroicie ;)))no widzisz ja jestem 2132 dni: i już piszę że jest spokój :P

eeeeee... ze stażem 2132 to powinnaś pisać "nio sioneczka moje, słitaśne jest tutaj"hola hola nie zagalopowałaś się :P wystarczy że walę ortografy jak przedszkolak (a może to pierwsze stadium tej choroby?...

,