Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hmm jest problem bo się dubluja wątki tematy przepisy... Sama robiłam menu chrzcielne czy komunijne z przepisów z tąd i przesiedziałam pół nocy wyszukujac co dziewczyny polecały np zupa serowa czy cycki z pieczarką itd itp czyli tak czy siak przeleciałam wszystkie str mniama aaa i jeszce zadałam pytanie pod wykresem co kto poleca i tam uzyskałam "gotowce" ale nie wymagałam tego od dziewczyn na forum ja nie wiem czy dla niektorych byklyby problem wrzucic 2,3 przepisy skoro macie czas na siedzenie godzinami na forum,ja tego czasu nie mam,wole go spedzic z dzieckiem;
a ja wiem jedno wyszukiwarka nie dziala dobrze:(
jak to JA nie dopasuję się do formuły panującej na danym forum.
Jak przychodzicie do kogoś z wizytą, to nie przestawiacie mu mebli, nie każecie przemalować ścian i nie życzycie sobie płetwy z rekina na kolację, nie? Staracie się uszanować zwyczaje panujące w domu, prawda? Tego wymaga dobre wychowanie.
iektore dziewczyny to robia,nie spytaja sie dlaczego tak myslisz tylko wyciagaja swoje wnioski;
Ale co wtedy, gdy nowa osoba chce zadać pytanie w wątku istniejącym, bo problem, z którym się zgłasza, nie został poruszony?
( mam dziś gorszy dzień, wolniej myślę, więc może odpowiedź jest oczywista, tylko ja nie potrafię na nią wpaść)
nie mowie o TAKICH DZIEWCZYNACH,sle postaw sie w jej sytuacji: mloda,glupia? nic nie wie o zyciu?
moze w tych rozhisteryzowamych dziewczynach sa takie co naprawde potrzebuja pomocy? wskoczyla szybko na interent wpislaa slowo wpadla na nasze forum? i co z tego,poportstu jak ktos nie chce nie odpowiada na nie;
jak mam czas to u Was jzu noc:(
MrsHyde no masz racje zasmiecaja,ale z drugiej strony to tylko ludzie-przynajniej ja tak na to patrze;
totaj w Usa nauczylam sie sie wlasnie tego westchnienia i popsprzatania po innych:(((
Ceri bo jestes "za stara" już na tym forum (oczywiście w sensie nie wieku ale czasu ile tu przebywasz) Te ze stażem ponad 1000dni już nic nie zauważają Bo ja mam niezłą pamięć, ale "złośliwych uwag, wręcz wyśmiewania" prawie tu nie obserwuję-
no widzisz ja jestem 2132 dni: i już piszę że jest spokój :P Jeeeezu, to ja jeszcze muszę drugie tyle odbębnić?! Żarty sobie stroicie ;)))
hola hola nie zagalopowałaś się :P wystarczy że walę ortografy jak przedszkolak (a może to pierwsze stadium tej choroby?... eeeeee... ze stażem 2132 to powinnaś pisać "nio sioneczka moje, słitaśne jest tutaj"