zuza Wykres, który udostępnisz jest na liscie wykresów. Z tym że niewidoczny dla Ciebie. Takie jest założenie względem tej listy. AniaM sprawdzę to jutro. DZiś relax :)
Damazy - nadal jest nieścisłość w objawach i symptomach. Otóż są tam dwa stwierdzenia: wrażliwe piersi, wrażliwe sutki. W pojęciu medycznym sutek to to samo co pierś. A to co potocznie w życiu nazywamy sutkiem, to wg. pojęć med. brodawka sutkowa. Mam nadzięję, że w pmiarę przejrzyście wytłumaczyłam o co mi chodzi. I nadal nie ma tam bolących piersi. A obiecałeś poprawić.
mała mi dziewczyny chciały żeby te dwa objawy rozpisać oddzielniejako:- wrażliwe piersi ; -wrażliwe sutki. Dlatego, że nie zawsze wrażlwe są całe piersi, ale tylko sutki.Nazwa "sutki" zastosowana jest umownie, przecież wszystkie wiemy o co chodzi.
Damazy przecież my cię dzisiaj do pracy nie gonimy Tylko tak sobie tu rozmawiamy. A właściwie co ty tu robisz w niedzielę? Masz ODPOCZYWAĆ, a jutro spełniać wszystkie nasze prośby.
No to Damazy do symptomow dorzuc jeszcze bol brzucha . Bo jest bol jednego i drugiego jajnika a brzucha nie ma a to nie to samo. I co sie tyczy piersi do moze bys sie przydalo jeszcze nabrzmiale piersi. Takie jakby spuchniete .Ja mam tuz przed @ tak nabrzmiale ze nieraz o numer wieksze.Mysle ze dziewczyny tez tak maja.
A jeszcze damazy .Wczoraj sie wylogowalam i Zalofgowalm od nowa i teraz mnie nie pamieta musze za kazdym razem od nowa sie logowac.I nie widze wykresu Inez tzn. Jak wejde w jej profil to ok jest ten nowy jej wykres ale jak sobie go dodalam do obserwowanych to mam ze uzytkowniczka usunela go,.
A ja zauważyłam, że poziom wyższy temperatur wyświetla się z dokładnością do 0.01, a niższy poziom do 0.1 i to jest strasznie niewygodne, bo obydwa poziomy powinny być tak samo dokładne. Bo jak nie są, to różnica nie wynosi 0.2, a np. 0.24! I jeszcze jedno -dlaczego w dostępnych wykresach użytkowniczek wyświetla się tylko 10/25 ostatnio dodanych, a nie wszystkie dodane(np. na kilku stronach). To jest troszkę niewygodne, bo obserwowałam kilka wykresów, a jak następnym razem weszłam to już ich nie było Mam nadzieję, że mnoie rozumiałeś, Damazy
Damazy czy wykres nie mógłby mieć normalnych krateczek, tylko te powyciągane? Ja wiem, że on się później dopasowuje, ale męczy mnie to strasznie.Robię nawet dodatkowe wykresy na innej stronie, żeby sprawdzić jak to normalnie wygląda
Podpinam się pod prośby i pytania o wykres. Fajnie, że jest taki dokładny, szkoda, że z tej dokładności tudno skorzystać bo każda różnica temperatur wygląda jak skok.
Dzień dobry wszystkim. :) Ten tydzień jest przeznaczony na dopasowanie wykresu. Także, będę miał troche pytań. Rzeczywiście, mimo że się super dopasowuje wcale nie jest pomocny. Tak więc do roboty :)
Zrobimy tak. Zakres jednego stopnia, a gdy temp rzeczywiście pikuje wtedy ładnie skaluje. Amazoneczko jestem, jestem z tym że pożądnie do pracy siądę gdy uporam się z porządkami.
Damazy a jest szansa na wpisanie tych dat przy komentarzach pod wykresem???' nie idzie sie nistety momentami polapac bo troche te tydzien czy 2 dni temu jest przeklamujace...
Damazy, czy masz w planach statystyki cykli? NIe jakieś wymyslone (daty owulacji), lecz na podstawie tego, co mamy w podsumowaniu cyklu? Może w styczniu?
kwiatuszku pod kazdym wykresem jest opcja "dodaj do obserwowanych", dodawaj sobie wybrane wykresy w ten sposob, bo tylko tak bedziesz miala gwarancje ze te ktore chcesz, bedziesz miala widoczne:) potem w menu u gory wybierzesz opcje "obserwowane wykresy" i juz:)
Damazy wywaliło mnie po raz trzeci tzn wykres Babyphat ładuje się do połowy, po czym staje , klikam to pojawia się komunikat "brak odpowiedzi" i wywala mnie z sieci, , dalej nie próbuję bo znów mnie z Zetki wywaliło i nie mam czego teraz słuchać, , mam IE , ale innej nie mogę zainstalować bo to słżzbowy komp, ale do tej pory wszystko było oki,