Damazy to ja tylko chcialam zglosic ze 28dni dziala na aol explorer rano tak do 9-9,15 i wieczorem po 19tej, w ciagu dnia wszystko sie zmula i wiesza (wieczorem wczoraj mialam 16 wykresow jednoczesnie zaladowanych!!!) w dzien na ff chodzi ale predkosc slabsza niz na aol w dobrych godzinach. ciekawe od czego to zalezy
ps. zamiast wafelkow na sniadanie proponuje zjedzenie platkow jakis, nawet bez mleka a tylko garsciami - beda pozywniejsze no i maja duzo magnezu i zelaza a to pomaga w stresowych sytuacjach :)
AniaM Co do szybkosci pracy, to teraz już pora spojżeć na Wasze łącza. Wzmaga się ruch, ludzie włączają różnego rodzaju zasysacze filmów itp, itd. Na śniadanko to jajecznica, nie ma nic lepsiejszego :)
Zaczełam pracę nad normami Estradiolu i progesteronu oraz nad normami męskich hormonów w organiźmie kobiet. W dalszym planie będzie Spermogram(normy badań nasienia) oraz normy dla BHCG w poszczególnych dniach ciąży.
Zastanawiam się też nad zestawieniem "normy poszczególnych hormonów w czasie ciąży". Potrzebne to komuś? Czy interesują Was tylko normy przed ciążą i sobie darować?
1) A można by tak zrobić, żeby dodać dane do wykresu nacisnąć na kolumnę w wybranym dniem na wykresie, a nie jak dotej pory tylko na kalendarz?? 2) Na wykresie mogłyby być widoczne też dni miesiąca, a nie tylko dni cyklu
"1) A można by tak zrobić, żeby dodać dane do wykresu nacisnąć na kolumnę w wybranym dniem na wykresie, a nie jak dotej pory tylko na kalendarz?? 2) Na wykresie mogłyby być widoczne też dni miesiąca, a nie tylko dni cyklu" Damazy też wolałabym, a nawet chciałabym dni m-ca na wykresie i klikając na kolumnę przechodzić do edycji. Gubię, muszę jeździć po ekranie góra-dół i sprawdzam kilka razy czy ten dzień, to napewno ten dzień
Damazy wciąż wpisując temp. podstawia się z automatu godz. 7:00. Trzeba wejść i jeszcze raz poprawić na właściwą godz. Dopiero wtedy rozumie co się do niego klika. Czy mógłbyś coś z tym zrobić?
I jeszcze jedno nie działa przycisk 'Usuń wszystkie dane z tego dnia' - tzn. dokładnie po naciśnięciu go i potwierdzeniu nie usuwa nic
Także proszę o umieszczenie dat na wykresie, bo ten bieżący sposób datowania nie bardzo mi się podoba
Damazyyy!!!!! Mąż mi właśnie zwrócił słuszna uwagę na nieścisłość w objawach i symptomach, którą ja gapa nie zauważyłam. Otóż są tam dwa stwierdzenia: wrażliwe piersi, wrażliwe sutki. W pojęciu medycznym sutek to to samo co pierś. A to co potocznie w życiu nazywamy sutkiem, to wg. pojęć med. brodawka sutkowa. Mam nadzięję,że w pmiarę przejrzyście wytłumaczyłam o co mi chodzi.
Damazy - no ale inne stronki na aol smigaja boska, ale cooooz, powoli sie przyzwyczajam do uzywania ff w ciagu dnia i sie juz nie goraczkuje takze tylko ci to sygnalizuje juz teraz
tez jestem za umieszczeniem dat na wykresie bo idzie ise pogubic
PaulaC - ja mysle ze te hormonyt w caizy to juz nie potrzebne sa tak bardzo, rzadko sie przeciez takowe badania robi moze raczje normy krwi dla ciazowek bylyby lepsze :
mnie smiga ok, mam tylko poprzestawiane daty w komentarzach tzn, @ dostałam 17 dni temu, wtedy napisałam komentarz a napis widnieje ok tydzień temu, 3 dni temu napisalam komentazr a pisze napisała wczoraj. Dziwne. A co do dat na wykresie to mogłyby być, podobnie jak numerowana faza lutealna.
Damazy nie da się pousuwać tych starych tematów które wiszą tylko i zajmują coraz to więcej miejsca! zobacz albo nitk na nie nie wchodzi albo są bo są - zaśmiecają !
ngL nieeeee hahahha sprzatam mieszkanie i zawsze mówię do córki: nie sprzątaj tylko podwórka, tzn to co w zasięgu wzroku, posprzątaj także chlewiki tj. pod szafkami, w szafeczkach, pod łóżkiem etc :)) no chyba, że prosiątka to smieci :))