Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pytanie tylko czy przypadkiem 3cia wyższa nie spełnia warunku +0,2st od linii podstawowej?
] ja widze, że nie spełnia.

) 
ale poszłam za radą eksperta naszego forum...

mimo spadku tempki w 29dc i utrzymującej się przez 2,3 dni niższej nie była świadoma tego, że zaczął się nowy cykl ( czy że cykl jest bezmiesiączkowy )dokładnie tak.

z tego co widzę KARKO sama zaznaczyła, okres niepłodności bezwzględnej 4 dnia ( bo 3cia nie spełniała )
W końcu najważniejszy jest skok a nie dana wartość.
Najważniejsze żeby zawsze mierzyć przez taki sam okres czasu (albo zawsze do pikania, albo zawsze 3min itd).
z tym, ze ja rozmawiałam z przedstawicielem INERu przez Skypaja też. z kilkoma konsultowałam, w tyym z agnieszką chrobak, a teraz jestem pod opieką Renaty Zdulskiej. Mam słabą głowę teraz by zbierać wszystkie Wasze wypowiedzi, trzymam się tych eksperckich. może zaproszę panią renatę na ten wątek...
tez się zastanawiam czy nei należało "anulować" tamtego szczytu...
tylko potem ze względu na zawirowania hormonów były ślady śluzu cech płodnych
Z tym, że może u Ciebie było to inaczej potraktowane, bo śluz pojawił się w zasadzie 5 dnia po szczycie śluzu - jedną temperaturę miałaś zaburzoną, która już do wyższej mogła należeć.

że nie wyobrażam nie sprawdzić jak szyjka - fakt u mnie np rzadko kiedy jest śluz przy szyjce.
mam nadzieję, że dobrze

nie chodzi o to, że jakiekolwiek cechy płodnego śluzu wykluczają ustalenie skoku i czynienie go przedwczesnym, tylko gdyby pojawił się w tym czasie CONAJMNIEJ TAK DOBRY, LUB LEPSZY ŚLUZ PŁODNY.

TEORKA z tego co wiem, książka jest nieuaktualniona
moja faza niższych ostatnio była na poziomie 36,05 więc wiesz.

książka jest nieuaktualniona

)
może dzieki Twojemu przypadkowi