Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pytanie tylko czy przypadkiem 3cia wyższa nie spełnia warunku +0,2st od linii podstawowej?
ale poszłam za radą eksperta naszego forum...
dokładnie tak. mimo spadku tempki w 29dc i utrzymującej się przez 2,3 dni niższej nie była świadoma tego, że zaczął się nowy cykl ( czy że cykl jest bezmiesiączkowy )
z tego co widzę KARKO sama zaznaczyła, okres niepłodności bezwzględnej 4 dnia ( bo 3cia nie spełniała )
W końcu najważniejszy jest skok a nie dana wartość.
Najważniejsze żeby zawsze mierzyć przez taki sam okres czasu (albo zawsze do pikania, albo zawsze 3min itd).
ja też. z kilkoma konsultowałam, w tyym z agnieszką chrobak, a teraz jestem pod opieką Renaty Zdulskiej. Mam słabą głowę teraz by zbierać wszystkie Wasze wypowiedzi, trzymam się tych eksperckich. może zaproszę panią renatę na ten wątek... z tym, ze ja rozmawiałam z przedstawicielem INERu przez Skypa
tez się zastanawiam czy nei należało "anulować" tamtego szczytu...
tylko potem ze względu na zawirowania hormonów były ślady śluzu cech płodnych
Z tym, że może u Ciebie było to inaczej potraktowane, bo śluz pojawił się w zasadzie 5 dnia po szczycie śluzu - jedną temperaturę miałaś zaburzoną, która już do wyższej mogła należeć.
nie chodzi o to, że jakiekolwiek cechy płodnego śluzu wykluczają ustalenie skoku i czynienie go przedwczesnym, tylko gdyby pojawił się w tym czasie CONAJMNIEJ TAK DOBRY, LUB LEPSZY ŚLUZ PŁODNY.
TEORKA z tego co wiem, książka jest nieuaktualniona
moja faza niższych ostatnio była na poziomie 36,05 więc wiesz.
książka jest nieuaktualniona