Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Przed ciążą miałam prl w górnej granicy normy, po obciążeniu wzrost 35-krotny, mimo to cykle owulacyjne, z niedomogą ciałka żółtego (trudno wykrywalną, bo 7 dni po owu poziom progesteronu był wysoki, spadał na łeb na szyję od 9 dfl).
Aneta teraz chcesz zajść w drugą ciążę? bo jeżeli nie to chyba nie ma sensu brać leków? Jak sama napisałaś brałaś do zajścia. Sam duphaston nie pomaga? A jeszcze jedno pytanie, brałaś przed ciążą bromergon?
dostałam bromka ale po nim czuje sie jak bym miała umrzeć
zresztą to bardzo dużo 2 razy dziennie po 1 jak na poczatek, nie sadzicie??Hej laseczki ja jestem po 2 poronieniach.Zrobiłam ostatnio prolaktynę ale w 19dc i wyszło mi że mam prolaktyne na poziomie 35.73 bez obciążenia dostałam bromka ale po nim czuje sie jak bym miała umrzeć zresztą to bardzo dużo 2 razy dziennie po 1 jak na poczatek, nie sadzicie??
Po pół 2 razy dziennie starczy??To od jakiej dawki powinnam zacząć??Bo mój mężuś to normalnie jak zobaczył co sie dzieje to zabronił mi tego brać Po pół 2 razy dziennie starczy??

Dziś czuję się świetnie lekko tylko głowa mnie ćmi. Wielki buzial dla was

odejście wielu lekarzy, oraz często także wasze, że odchodzi się od badania z MTC itp. ja mam prolaktynę dobową w normie a po MTC wzrasta 14 razy (niby to nic wielkiego jak to piszecie, bo bywało gorzej), JEDNAK Od 4 lat wypadają mi włosy, nie mam owulacji już długo, i do tego jestem wiecznie zła, do tego libido zerowe.Łączę się z Tobą w bólu - ja co prawda mam dużo wyższy skok po MTC ale dokuczają mi jedynie plamienia - owulacje mam, włosy super, libido też bez zastrzeżeń. Mój lekarz na ostatni wynik spojrzał tak -nie ma się czego czepiać ale jeśli duphastton nie pomoże, zbijamy prolaktynę. Podstawa to dobry lekarz, tak jak pisze Eveke.