Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aneta teraz chcesz zajść w drugą ciążę? bo jeżeli nie to chyba nie ma sensu brać leków? Jak sama napisałaś brałaś do zajścia. Sam duphaston nie pomaga? A jeszcze jedno pytanie, brałaś przed ciążą bromergon?
Hej laseczki ja jestem po 2 poronieniach.Zrobiłam ostatnio prolaktynę ale w 19dc i wyszło mi że mam prolaktyne na poziomie 35.73 bez obciążenia dostałam bromka ale po nim czuje sie jak bym miała umrzeć zresztą to bardzo dużo 2 razy dziennie po 1 jak na poczatek, nie sadzicie??
To od jakiej dawki powinnam zacząć??Bo mój mężuś to normalnie jak zobaczył co sie dzieje to zabronił mi tego brać Po pół 2 razy dziennie starczy??
Łączę się z Tobą w bólu - ja co prawda mam dużo wyższy skok po MTC ale dokuczają mi jedynie plamienia - owulacje mam, włosy super, libido też bez zastrzeżeń. Mój lekarz na ostatni wynik spojrzał tak -nie ma się czego czepiać ale jeśli duphastton nie pomoże, zbijamy prolaktynę. Podstawa to dobry lekarz, tak jak pisze Eveke. odejście wielu lekarzy, oraz często także wasze, że odchodzi się od badania z MTC itp. ja mam prolaktynę dobową w normie a po MTC wzrasta 14 razy (niby to nic wielkiego jak to piszecie, bo bywało gorzej), JEDNAK Od 4 lat wypadają mi włosy, nie mam owulacji już długo, i do tego jestem wiecznie zła, do tego libido zerowe.