łeee wina nie lubie :P a ja nie mam co jesc :P tzn moze i by sie cos znalazlo ale jak zagladam do lodowki to odrazu ja zamykam bo jakos nie mam na nic ochoty :P taka sałeatke to bym zjadła :D oczekujaca podsyc moj głod i powiedz co tam w tej sałatce masz??:D
kfiatuszku ja za to mam od jakis 10dni jadlowstret, w ogole nic mi nie smakuje. a jak juz cos sie skusze i zjem to mi niedobrze... a maz pije piwko i jakos tak mi zapach nie podchodzi. chociaz salatke grecka bym zjadla
nie wiem czy fety ale tych no serow plesniowych :P a feta to chyba nie taki serek co??:P chociaz zawsze sie moge mylic :P
AniuM a ja ostatnio poszlam z mezem na zakupy bo pusta lodowka i hmmm nic nie kupilismy bo nie wiedzialam co kupic bo bym kupila a i tak bym tego nie zjadła :P ehhh te nasze dzidze wybredne :D
Maliny to dlatego że powodują skurcze...na początku ciązy groźne...a jesli kobieta jest po terminie porodu lub chce troszeczke wcześniej urodzić to pije sok z malin i je maliny..
powiem wam ja przez 3 pierwsze miesiace ciąży z małym jadłam tylko cos takiego: 3 cebule 1 pomidor , smietana sól pieprz nic innego nie byłam w stanie przełknąc
pod koniec ciazy zeby przyspieszyc to wlasnie hebratka z malin zalecana ale na poczatku to maliuny pod kazda postacia wykluczone, z serow to i feta i plesniowe odpadaja a szkoda bo ja przepadam. Zreszta postanowilam sie zywic zdrowo zeby sie nie spasc jak swinka i tak sobie mysle ze bede pilnowala kalorycznosci ale nie do przesady zeby i sie nie zagladzac. mam ochote na lody wisniowe ale sie boje przeziebic bo chlodno jakos w domku dzisiaj... a najbardzije na swiecie napilabym sie czerwonego wina KADARKA z kisielkiem... i cieplo by bylo i odprezajaco
moja kumpela miał załozony taki szew zeby za szybko ciaza nie poszła , jak jej lekarz sciagnał to własnie zalecił przytualnko zeby przyspieszyć , tydzien im zajęło przyspieszanie, bo nadrabiali długie zaległości
dobra dziewcyznki ja to lece spac, jakos niebardzawo juz sie czuje no i zaczyna mnie mulic. mam nadzieje ze za pare dni juz sie ze wszystkim unormuje i ja z szoku wyjde i z mezem sie znowu poprzytulam bo jakos teraz to mniej chcialabym a bardziej boje sie dobrej nocki i do jutra