Proponuje konkurs: JAK WYGLADA DAMAZY ? Która będzie najbliższa prawdziwego wyglądu Damazego, otrzyma nagrodę ( + pomysłodawczyni konkursu ) Jurorem oczywiście będzie Damazy który oceni który opis był najbliższy prawdy. Proponuję formę opisową lub obrazkową .
Damaziu ja sie podpisuje pod pomyslem Zuzki, pomysl przedni a i usmiac sie bedzie mozna :) tyle ze pozniej bedziesz musial nam sie zaprezentowac cobysmy nie posadzily cie o kumoterstwo i przyjmowanie korzysci od uzytkowniczek
no właśnie... pusto tu znowu, a zapowiadało się całkiem całkiem :)
Damazy a o jaki problem chodzi?
Zuza, z tym opisem Damazego, to my w sumie już coś wiemy :) - ma coś wspólnego ze słoikiem - jest niezłym DJ - ma PŻ (prawie zonę) - nałogowo pali/ł (? tego nie jestem pewna) - jest uparty - jak trzeba to jednak mózg mu działa i potrafi coś wymyślić i to chyba tyle
to ja dodam: - uwielbia cygara - lubi piwo - siedzi długo po nocy - na pewno nie pracuje w stałych godzinach typu 7 -15 - troche zawzięty w swoich postanowieniach , ale jak go dziewczyny zmęczą potrafi się ugiąć ( np. sprawa pólrocznych płatności) - lubi kwiaty? ( np. orchidee)
a ja to myślałam, że Damazy to ma już 100% żone a nie prawie (prawie robi wielka róznice) jęlsi będzie z nami spędzał większość czasu to nie wiem czy do śłubu dojdzie ;)
giga25, Damazy i inne dziewczyny!!!! Przepraszam, ze mnie wczoraj nie było, mimo iż obiecałam, ale jak pamiętacie jestem w ciąży, a w tym stanie mam całkowity zanik pamięci, tak było w pierwszej ciązy i teraz tez jest. Muszę sobie ustawić przypomnienie w komórce, na za tydzień, tylko, żebym nie zapomniała Pozdrawiam wszystkich!!!
a moze w nagrode dojda jeszcze lody z Maka z podwojna polewa karmelowa co???
ja to mysle ze Damaziu sie wystraszyl ze my tutaj go rozgryziemy.. zebysmy nie myslaly ze on taki porzadny prawy i nieskazitelny (przynajmniej mysla hhehe) to wrzucil dla zmylki tego linka co wy na taka opcje?
znaczy że co? Damazy to taki grzeczniutki naukowiec (albo maniak komputerowy), siedzący przy biurku w wielkich okularach, biała koszula, wykrochmalona), szeleczki, na biurku porządeczek tylko... coś mi cygara do tego nie pasują
ja do tego wizerunku to bym dorzucila kamizelke w romby taka jeszcze :) tak troche po anglikanskiemy by bylo :) a i obowiazkowo laptoka tacha w brazowej skorzanej teczce :)
no tak, my tu próbujemy rozgryźć ciebie, tak jak to gliny robią z psychopatą, a to ty nas rozgryzasz... potem się zaczaisz i co?????????? ale z tą szaloną to raczej się nie zgadzam; ja to durny kujon jestem, spontaniczności rzadko zażywam i tylko M i uczniów ciągle ustawiam