Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeNov 2nd 2012
     permalink
    Mnie też leneczka zaszczyciła- jak zwróciłam uwagę, że nie sprzedaje się/kupuje leków przez Internet/poza apteką.
    Poza opieprzeniem mnie zwróciła jeszcze uwagę, że za mało na forum się udzielam (!!!), żeby się wtrącać :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    _sushi_: , że za mało na forum się udzielam (!!!)

A to dobre :DDDD

Przeczytałam wszystko i nie łapię nadal jak można wszędzie wklejać ten sam post.
    --
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    Sushi, zgaduje ze po prostu za malo prowadzilas popierdolkowych rozmow :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Lexia: po prostu za malo prowadzilas popierdolkowych rozmow

Mogłabym obiecać poprawę, ale nie uczynię tego:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    _sushi_: Poza opieprzeniem mnie zwróciła jeszcze uwagę, że za mało na forum się udzielam (!!!), żeby się wtrącać :tooth:

:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::tooth:
    --
  1.  permalink
    jak was ddenerwuja takie jak ja osoby to poprostu nie piszcie ale widzę,że ferajna JAHEIRA znów działa i obrabia dupsko otwracie widać,że babki zajęcia nie macie-dziecmi się zajmijcie a nie cale dnie na necie i dupe obrabiacie i nabijacie się i nie mówie teraz juz o sobie od ponad roku jak tu jestem ciagle WAM coś nie pasuje-typowe plotkary film można by o WAS nagrać jakie jesteście złośliwe-mnie jak coś przeszkadza co jest napisane poprostu to omijam a nie komentuje i robie sobie z kogoś obiektu do wysmiewania i pisania jaka ta osoba tepa itp-spójrzcie na siebie ok?Ja uciekam do dzieci bo one najważniejszze,a nie WASZE chore komenty
    -- ,
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Leneczka, a Ty dalej w piaskownicy? Eeech... Może zmień forum, skoro nie potrafisz "od ponad roku" się dostosować do zasad tu panujących?
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    O kurka , ale zadymka :fingersear:

powiem Wam co do głosików jedynie, że ja od dawna niestety mam tego dość... oprócz tego ,że mam kilka takich znajomych, które biorą chyba udział w każdym konkursiku świata, to ja bym musiała z godzinę dziennie poświęcać na klikanie! serio! i to już nawet na FB nie wkleją na tablice, tylko usilnie wiadomosciami po kilka razy proszą i piszą ile im jeszcze brakuje... znajomi... a później zaczęły się PW tu na 28dni oraz PW na innym forum gdzie jestem... niestety mnie to irytuje jak dostaję dużą ilość tak nachalnych próśb... jak coś jest gdzieś na ogóle, czy na FB na tablicy to po prostu już zlewam i udaje , że nie widzę :)

Więc może niechaj sobie tu zaistnieje wątek z linkami do głosików? Na wielu forach już to funkcjonuje i nawet się sprawdza... jedne mamuśki głosują na inne, później tamte się odwdzieczają i każdy zadowolony a inne wątki nie są zaśmiecane :peace:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    leneczka8484: JAHEIRA znów działa i obrabia dupsko

Kurcze Leneczka, miło mi,że mnie wyróżniłaś w swej jakże kulturalnej wypowiedzi....
    Swoją drogą był czas,że myślałam,że wyrosłaś z popierdółkostwa. Widać myliłam się i to bardzo.

A wszystko dlatego,że ośmieliłam się zwrócić Ci uwagę,że robisz tu śmietnik i że nie jara mnie Twoja córeczka i mam gdzieś czy zostanie teen miss czy nie.
    A z resztą- lubisz śmietnik- rób go na swoim podwórku...
    --
  2.  permalink
    Mam takie samo prawo jak i WY wszystkie wypowiadać sie kapisz?!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Livka, Ceri...pieknie! To ja sama pod pewnym wykresem siedze z winem, a Wy tu?? Foch! A chcialyscie czapke zobaczyc! :D:D:D :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeNov 2nd 2012 zmieniony
     permalink
    leneczka8484: Ja uciekam do dzieci

Uciekaj, uciekaj! Obiecaj tylko na odchodne, że wrócisz dopiero wtedy, gdy zmądrzejesz:peace:
    --
    •  
      CommentAuthorleneczka8484
     permalink
    Jaheira: nie jara mnie Twoja córeczka

tak samo jak twój wojtus ee
    a po2 to był cios poniżej pasa-przegiełaś kobieto teraz!

Treść doklejona: 02.11.12 22:01
    obiecywac to ja będę PRZYAJCIOŁOM a nie byle komu a madrością to Wy chyba nie grzeszycie i to widać plotkary zawistne-widać ze brak obowiązków w domu
    -- ,
    •  
      CommentAuthorcarottka
     permalink
    A mnie tylko zastanawia jedno. Co takiego wielkiego jest w tych konkursach, że tyle osób się na nie łapie i "prosi o głosiki" dla zdjęć swoich,dzieci, zwierząt??? Jakieś kosmetyki, zabawki albo różowe kuwety dla kota?:shocked:
    Nie dosyć, że "ogłaszając się" w tylu miejscach i biorąc udział w konkursach często wyrażamy zgodę na dostęp do naszego profilu i innych zdjęć (np na FB) więc czy warto za tusz do rzęs czy piłeczkę pozwolić komuś wykorzystać nasze zdjęcia do niewiadomych celów?

Z niecierpliwością czekam na pw od zbulwersowanych użytkowniczek :cool::cool::cool:
    --
    •  
      CommentAuthor20080806
     permalink
    lenka, co ty z tymi dziecmi o 22 robisz :D moze pora nauczyc je zasypiania :D
    btw to jedyne co zrozumialam z twojej wypowiedzi :sad:"kropka" i "przecinek" tez ci sie zepsuly?
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    :shocked: idę po popcorn:swingin: w sumie mi nic w sercu nie gra teraz ale poczytac można

:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorcarottka
     permalink
    Kakai - ja idę po nachosy z salsą i guacamole:wink: Dupa niech rośnie, co mi tam :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    20080806: lenka, co ty z tymi dziecmi o 22 robisz :D moze pora nauczyc je zasypiania :D

:clap::clap:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Oj rośnie, coś o tym wiem, ale w takich chwilach się o tym zapomina :updown:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    leneczka8484: tak samo jak twój wojtus blee

Co tu więcej dodać...?
    Chyba nie ma o czym rozmawiać, bo na pewno nie ma z KIM...

A i nikt nikomu nie zabiera prawa do wypowiedzi, pod warunkiem, że ta wypowiedź nikogo nie obraża.
    Wstawienie prośby o głosiki na kilkunastu wątkach(w tym takich, które nie powinny takich zawierać) jest zwyczajnym brakiem szacunku dla użytkowniczek 28dni.
    --
    •  
      CommentAuthor20080806
     permalink
    tez wcinam popcorn <3 a co, mozna mi, jakby co, to dziecko chcielo:devil:
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    Kto tu michalkami czestowal?
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    leneczka8484: widać ze brak obowiązków w domu

Ja bym powiedziała, że na tyle obrotna jestem, że dom obrobiony, dziecko śpi jak ta lala, mąż obok, a ja jeszcze na net mam czas! To jest dopiero ;)

Treść doklejona: 02.11.12 22:12
    nessie: [/quote][quote=nessie]Kto tu michalkami czestowal?
    --

Ja, ale mąż ostatniego kawowego wcina :( Mam jeszcze trufli kilka, chcesz?
    --
  3.  permalink
    _sushi_: co ty z tymi dziecmi o 22 robisz

przytulam chyba zapomniałyscie moje drogie panie,ze dzieci nie tylko potrzebują leżenia w łóżeczkach a mamusie na necie
    -- ,
    •  
      CommentAuthor20080806
     permalink
    the_fragile, zrob balagan i posprzataj od nowa, internet to grzech, wez przyklad z lenki, ona nigdy nie korzysta z internetu :/
    --
  4.  permalink
    Ty akurat Fragile nie jestem 24h użytkowniczką forum
    -- ,
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    leneczka8484: przytulam chyba zapomniałyscie moje drogie panie,ze dzieci nie tylko potrzebują leżenia w łóżeczkach a mamusie na necie

O kurde... Czyli krzyczysz na nas i przytulasz dzieci... WooooooooooooooooooooooW...

Szkoda,że nie masz odwagi napisać tutaj, tego co napisałaś mi na PW
    [hehehehehe, ja też dołączyłam do tego klubu:devil:]
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No ale jest wątek KONKURSY Z NAGRODAMI i widzę że zawędrowały i tam prośby o głosy
    __
    Szczypta - nabąbała bym sie dzis z Tobą baaa nawet i sama ale jedyny alko u mnie w domu to hmm spirytus salycylowy (jak się to pisze? hmm) a z domu żadna siła mnie nie wygoni dzisiaj
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Leneczka, dzieci potrzebują również SNU. O 22 to najwyższa pora.
    --
  5.  permalink
    20080806: ona nigdy nie korzysta z internetu

korzysta korzysta ale nie to robienia zamieszania jak nie które "Panie"-dobranoc!
    Szkoda mojego czasu na was
    -- ,
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    leneczka8484: przytulam chyba zapomniałyscie moje drogie panie,ze dzieci nie tylko potrzebują leżenia w łóżeczkach a mamusie na necie

ale teraz ?
    jedno na jednej ręce, drugie na drugiej ?
    umiesz pisać stopami ? :shocked::shocked::shocked:

ja chyba pójdę do pokoju mojej córki, wejdę jej do łożeczka i też przytulę tak jak radzisz
    to nic , ze się łóżeczko złamie
    będę taką super mamą jak Ty ! :bigsmile::bigsmile::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthor20080806
     permalink
    co ty tak wczesnie spac chodzisz, to kiedy pracujesz :D ?
    --
    •  
      CommentAuthorcarottka
     permalink
    Jaheira - ja też już dostałam:wink:
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    The_Fragile: Ja, ale mąż ostatniego kawowego wcina :( Mam jeszcze trufli kilka, chcesz?

kawowe, trufli? :crazy:
    Serio tyle smakow porobili???
    Za "moich czasow" byly tylko zwykle michalki michalkowe
    JASNE, ZE CHCE! Musze koniecznie sprobowac...
    --
  6.  permalink
    The_Fragile: Leneczka, dzieci potrzebują również SNU. O 22 to najwyższa pora.
    --
    moje dzieci śpią od 20 ,a po2 wiem jak wychowywać swoje dzieci
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    leneczka8484: Szkoda mojego czasu na was

Obiecujesz i obiecujesz...
    --
    •  
      CommentAuthor20080806
     permalink
    ja bym zjadla białego trufla :cry:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    TEORKA: ja chyba pójdę do pokoju mojej córki, wejdę jej do łożeczka i też przytulę tak jak radzisz

:shocked: Teo, bo zadzwonię do TOND (Towarzystwo Opieki nad Nieprzytulanymi Dziećmi)
    --
    •  
      CommentAuthorcarottka
     permalink
    ja chyba pójdę do pokoju mojej córki, wejdę jej do łożeczka i też przytulę tak jak radzisz

Ja wlazłam do łóżeczka Kuby kilka razy i było ok. Teraz już się boję, że jak wejdę to trzaśnie:devil::devil::devil::devil:
    --
  7.  permalink
    :middlefinger:
    zostańcie w waszym plotkarskim i żenującym gronie od lat prowadzicie tu taki zamęt i odrzucacie innych do korzystania z tego forum walnęłam gafe a wy jedziecie jak po śmieciu i do tego po moich dzieciach co jest niewybaczalne
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Ha! A ja własnie dziś kupiłam sofkę, na której będę mogła położyć się ze swoim dzieckiem:fingersear:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Nessie, ale to Michałki kawowe, a Trufle to trufle ;)))

Leneczka, bardzo się cieszę, że wiesz, jak swoje dzieci wychowywać. A tak poza tym nikt po Twoich dzieciach nie "pojechał", za to mogłaś sobie darować "blee" w odniesieniu do dziecka Jaheiry.

20080806 (matko, nie nauczę sie nigdy Twojego nicka ;)) - białe Trufle miałam, ale zjadłam :DDD
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    a teraz są nawet "michalinki" :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    _sushi_: Ha! A ja własnie dziś kupiłam sofkę, na której będę mogła położyć się ze swoim dzieckiem:fingersear:

Sushi, pytanie jest czy zmieścisz się tylko z jednym, czy z dwójką? Bo jak tylko z jednym to co z Ciebie za matka!?
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    leneczka8484: zostańcie w waszym plotkarskim i żenującym gronie od lat prowadzicie tu taki zamęt i odrzucacie innych do korzystania z tego forum walnęłam gafe a wy jedziecie jak po śmieciu i do tego po moich dzieciach co jest niewybaczalne

Przypuszczam,że do Twoich dzieci nikt nic nie ma...
    Ale do matki, co robi z nich towar na straganie próżności, i owszem...
    --
    •  
      CommentAuthor20080806
     permalink
    haha, chyba bede musiala zmienic nick, bo cos czuje ze zawitam tu na dlugo :D o albo dam wam podpowiedz dzieki ktorej bedzie latwiej: to data :D 6 sierpnia 2008 na wspak :D
    ja sie juz z popcornu przerzucilam na salatke jarzynowa
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    carottka: Ja wlazłam do łóżeczka Kuby kilka razy i było ok. Teraz już się boję, że jak wejdę to trzaśnie:devil::devil::devil::devil:

no ja w sumie ostatnio trochę schudłam to może akurat by się nie połamało ? :devil:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    2008 - ja wiem, że data, ale ciężko daty mi sie zapamiętuje, a nicki całkiem, całkiem ;)
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    The_Fragile: Sushi, pytanie jest czy zmieścisz się tylko z jednym, czy z dwójką? Bo jak tylko z jednym to co z Ciebie za matka!?

Ale mi pojechałaś teraz... :sad:
    :devil::devil:
    W sumie w poprzek chyba dam radę:peace:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.