Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ulka, a jakie rejony wchodzą w grę? Na Puławskiej w Starym Domie nie jest źle, tzn całkiem niezłe jedzenie mają
maz do prasowania koszul uzywa teraz spray z Lidla, ulatwia prasowanie i ogolnie b.sobie chwali

Kurcze nigdy w życiu nie używałam krochmalu. W mojej rodzinie też się nie używało. Do czego taki krochmal jest pomocny? W sensie, co dzięki niemu osiąga się z praniem?
Hyde maż sam prasuje sobie koszule? hmmm u mnie prasowanie to moja działka...
pierze recznie, sprzata, prasuje, gotuje a nawet ciasto czasami upiecze :)

Choć przyznaję lekko nie było, mnóstwo zaskoczeń. Na wstępie lekko się przeraziłam, kiedy podszedł do mnie właściciel salonu. Koszula rozpięta klata wygolona i łańcuch jak u brytana mojej koleżanki, za to bardzo profesjonalny. Musiałam też zniszczyć swoje wyobrażenia o skromnej dosyć wąskiej sukience ze względu na wzrost nie pasowały mi one w ogóle.
Z mojego - "tylko nie księżniczka" wyszła... księżniczka aczkolwiek z wyższym stanem co by moje krótkie nogi wydłużyć. 

http://www.suknie-adria.waw.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=102
Ludzie z reguły pytają mnie gdzie jest ta miejscowość 
Jest całkiem fajnie, a będzie jeszcze lepiej
mysle ze poprzestane na zwyklych owocach w koszyczkach
Moja radość na dziś? Spotkanie z JaherkąNiestety krótkie,ale za to z fajnymi planami

Nie wspomnę i o tym,że Jurek w 5 min usnął w moich ramionach
i tak sobie słodko spał
).