Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
;
programowania w c++? SAPa?
jakiego przedmiotu uczysz?
Jest mnóstwo programów ogólnodostępnych i niezłych dla dzieciarni/młodzieży, które można wykorzystać w szkołach, a które przydają się nawet w codziennym życiu.
. W zeszłym tygodniu przeżyłam szok, kiedy poprosiłam uczniów o wejście - na swoich srajfonach - na pewną stronę, na której przygotowałam dla nich quiz. Okazało się, że część osób nie potrafiła tego zrobić, bo zamiast wpisać adres na pasku w przeglądarce, wpisywali w polu wyszukiwarki, lub zamiast nacisnąć na strzałkę (idź - enter), naciskali na lupkę (szukaj). No i krzyki, że się nie da, że się nie otwiera.
[/url
Uwielbiam ti na lekcjach.
[/url
;
;
Jak coś się dzieje to za każdym razem oznaczają mi grupę krwi ponownie. Głupie to....
) albo coś schrzanili u mnie/u taty. Poszedł badać tata i cóż- ABRh+. Ktoś zapomniał dopisać literki... Stać by się mu raczej nic nie stało przy ewentualnej tranfuzji (choć dzisiaj i tak przetaczają tylko zgodną grupę krwi), ale gdyby to była inna konfiguracja, to już by mogło nie być za ciekawie.
;
;
badania sama robila czy na zlecenie jakiegos lekarza?
do hepatologa
la na Wolskiej jest odział chorób wątroby.
;
Może być jeszcze coś takiego jak hiperbilurbinemia. Zjawisko częstsze niż się wydaje. A że zwykle nie daje żadnych objawów, to mozna mieć i latami nic o tym nie wiedzieć.
Kolega się dowiedział, jak do wojska startował. Chłopak zdrowy, silny, sprawny i chętny. A badanie krwi go położyło.
zjawiska się nie leczy, tylko obserwuje. Odwoływał się, badał kilka razy, w końcu odpuścił.
Może to tylko to?