Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Że w takim razie lepiej równać w dół?
Przypomniało mi się, jak kiedys mieliśmy świerk na święta :) Ja byłam jeszcze mała. Kiedy ją ubraliśmy okazało się, że jakies dzikie zwierzę je osikało i strasznie śmierdziało nam w domu :)
Przypomniało mi się, jak kiedys mieliśmy świerk na święta :) Ja byłam jeszcze mała. Kiedy ją ubraliśmy okazało się, że jakies dzikie zwierzę je osikało i strasznie śmierdziało nam w domu :)
W temacie "rozporządzenia" Ministra Zdrowia - siłą rzeczy "kosmetyczne" dobre zmiany dotkną nie tylko "zdrowe ciąże". Znów zabraknie podstaw, żeby matki mogły się po ludzku żegnać ze stratą. link
Ja się tylko zastanawiam czym, my, kobiety zasłużyłyśmy sobie na taka nienawiść ze strony rządzących. Zostałyśmy sprowadzone do rangi przedmiotu.
Dziewczyny, mam pytanie! Co można kupić szwagierce pod choinke? Przylatuje z narzeczonym (obcokrajowcem) zza granicy (tylko 10 tys. km odległości), więc nie można nic co by musiała zabrać ze sobą z powrotem, bo bedzie obładowana po szyję wałówką z domu. Raczej też odpadają jakieś karnety na spa i inne bo nie będzie mieć czasu w Polsce tego wykorzystac... Jakiś pomysł?