Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hydzia, zapasy na 2 tyg maks, ale tak jak mówisz - chleb, warzywa, owoce - mąż chodzi co kilka dni, bo przecież te moje dwa małe jedzą strasznie duże ilości, samych warzyw/owoców schodzi po 2-3 kg dziennie o_o
eraz zimno, więc warzywa i owoce nocują na balkonie ;) Na wszelki wypadek kupiliśmy paskudne pieczywo tostowe
Połowa pasażerów to były rodziny z dziećmi w wieku szkolnym. Kiedy zawieszono szkoły, państwo od razu czmychnęli na wczasy.
Swoją drogą powiem Wam, że to jest jakaś paranoja. My się pilnujemy, ja pracuję z domu, mąż też, wychodzimy tylko z samego rana na spacer po lesie, żeby dzieciaki się dotleniły, unikamy ludzi... Za to starsi hurtem na ulice - pod kościołem, w aptece, w sklepie. Mówię moim rodzicom, że my im zrobimy zakupy albo będzie dostawa przez internet. Nie, oni sami muszą wyjść. Mówię, że to oni są najbardziej zagrożeni w tej sytuacji, nie my - nie, oni muszą do sklepu, do apteki...
to mijający nas starszy pan do mnie syknął "na dupach w domu to to powinno siedzieć"...
Straszne to. Mam coraz większe obawy.
Swoją drogą ciekawa jestem jak zareagowałby taki pracodawca gdyby się dowiedział, że osoba która przyszła do pracy ma w domu kogoś na kwarantannie..kazałby jej mimo to przyjść ..