Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale potem zaczęłam czytać masę wypowiedzi, że jaki lekarz pyta matki czy może zaintubować dorosłą dziewczynę, że Kasia Kowalska usunęła filmik, że to że tamto i już sama nie wiem.....
Ale wiecie ? Bo o tej 32-latce piszecie.
Nadciśnienie [zwłaszcza w tak młodym wieku] to jednak jest dość poważne schorzenie moim zdaniem. Bo wirus obciąża cały organizm, również serce.
Więc jak serce nie pracuje tak jak powinno to wiadomo, że cięższy przebieg choroby być może.......\
Dziś zmarła 32latka- choroby współistniejące cukrzyca i nadciśnienie, masakra co to za choroby- żadne praktycznie. Myślałam że może po leczeniu nowotworowym albo przeszczepie. A tu cukrzyca. Nie powiem o nas "młodych" też się trzeba bać.
I co z tego Elfika jak społeczeństwo jest już tak uformowane przez media, że chętnie da się zamknąć w domach, a wszystkie osoby, które chcą wychodzić już teraz są postrzegane jako nieodpowiedzialne i roznoszące wirusa. Widać to w komentarzach tutaj i w ogóle. Nie potrzeba już żadnych zmian w konstytucji. I to samo dzieje się w każdym kraju, w końcu czego się nie robi, żeby ratować życie?
Dotyczy to Zakładu Diagnostyki Obrazowej.