ja nie unikam -ale jestem malo romantyczna-moze sie troche wywnetrze ale ja lubie konkrety a nie takie mizianie sie,dla mnie to strata czasu i sie szybko denerwuje,ale M to wie przeciez no a mimo wszystko za czesto tej ochcoty nie mam...tez mysle ze przyjdzie mi to z wiekiem
no ja raczej z tych szybkich Aga ja nie jestem romantyczka chyba a jak juz to marną bo takie przytulanki to sa fajne na poczatku a potem to juz tak jak mówie-konkrety Mój M ma ogromny temperament i mówi mi czasem:"ja zrobie wszystko co bedziesz chciała tylko CHCIJ!"
no a Ewelina przewaznie nie chce i M chodzi niepocieszony ale jakbym mu tak zatanczyła na tej rurze to juz by było cos Iwa Twój M by pewnie tez nie pogardził takim show co?
Ciacho a text o chceniu boooski. ale ja tez mezowi mowie czasami ze mu kanapkido pracy w nagrode zrobie jesli tylko spac nie pojdzie i da sie wykorzystac :D :D :D
Baaaaa - na pewno hihhihihihihihihihi! Już nawet o tym myślałam - koleżanka namawia mnie na zajęcia - tylko musiałabym po pracy zostaćm dłużej we Wrocku i powiedziałam jej, że powaznie się zastanawiam nad jej propozycją hihihihihihi
No Ciacho to chyba podobne charakterki mamy!!!Ja mam podobnie, na chwile to owszem, przytulanki i te sprawy ale oby nie za długo!!! Ale jesli chodzi o romantyzm to marzy mi sie kolacja przy swiecach we dwoje i te sprawy!!!
Ania bo dziewczyny owego czasu stwierdziły ze nam watek umiera... i tak doszłysmy do stwierdzenia ze co jak co ale na sercu zawsze ta sama ekipa jest i ta Elita nie da zginac wiec w sumie zobacz jak dzieki Tobie sie dzisiaj namnozyłopostów,tak czekałysmy na Ciebie. Iwa co do tej rury -super to wyglada jak dziewczyny tak tancza ale musza chyba miec silne nogi
Aga no wiesz chlopak po podrozy zmeczony i liczyl na masaz karku ale cooooz przeliczyl sie chociaz odpowiednio wymasowany zostal a i on w masazyste sie zabawic dal rade ;)
Mojemu M to trudno dogodzic w kazdej sprawie(no sorry syna ma idealnego -tak sam twierdzi) i pewnie ztej kolacji by nic romantycznego nie było bo by mi zaczał narzekac na jedzenie albo swieczki nie takie ,albo serwetki i taki bzdury-dla niego to tylko gadanie a dla mnie powod do wkurzania sie wiec z nim romantyzm odpada
Kurcze dziewczyny zmykam spać, bo mi Ania przypomniała, że mi M obiecał dzisiaj masaż karku..........................tylko karku coby nie dać rozwinąć sie waszej wyobraźni hihihihihihihihi
NR toc kobity maja takie chwyty ze zaden nawet zmeczony sie nie oprze :P pare szepniec do ucha z wizja nastepnych minut i delikwent z serii "trafiony zatopiony"
Ech, Aniu, wiem, że są takie chwyty Tylko, że nie mam serca, żeby go budzić, jak wiem, że jest tak potwornie zmęczony. Ale teraz będzie kilka dni w domku, żeby tylko wkróce III faza raczyła się zacząć.
aga ty pisałaś że już męża wykorzytałas, Ania też, a ja nie - a przez was to nawet ochoty można nabrać - więc................................... dobranoc laski!
no Iwa a co ja mam zaliczac araczej kogo ja męża nie ma hahaha Aga no ja wczoraj byłam najdłuzej za to w nocy oladałam kung fu pande z dzieckiem wiec wcale nie spalam prawie wiec dzisiaj chce ten bład naprawic
IWA trudno uwierzyć ale z mężem tylko raz tańczyłam na ślubie. Na dyskoteki sama chodziłam jeszcze jakiś czas temu bo mój mąż to nie potrafi tańczyć i nie lubi - tak mówi. Tyle razy go chciałam nauczyć ale dupa jasiu. Nie potrafi pływać też :) nie lubi sportów no chyba, że mowa o treningu oka :)0