Już się kładłam spać, już odłożyłam lapa na górę i przeczytałam sms od koleżanki, że są powieszone wyniki egzaminu i oczywiście cholerny system nie działa Nic to, teraz już naprawdę się zbieram Dobranoc
Jesteście okropne, paskudne, bez serca i .... kofane :) Uśmiałam się serdecznie bladym świtem i nawet nerw na mnie sama mi przeszedł Kurde zaspałam :/ gdybym mocno się spięła to zdążyłabym na busa ale jadę po 8 jednak :/ Muszę coś zjeść i wypić kawę bo padam
No to pogadałyście sobie jak nigdy :P Witam we wtorek! Kawę już dopijam, chłopcy wstali o 7 więc nie było wylegiwania, ale nie narzekam. Ogarnęłam mieszkanie i zaraz włączam pralkę - a potem sąsiadka zajdzie i będą ploty :P Dziś muszę wyskoczyć na pocztę i wysłać kartki dla dziadków - trochę trza się dotlenić!
Heh, ja wczoraj byłam przerażona, ale po siłowni i rozmowie z Radkiem humor mi wrócił:d, no i mam obgadany z mamą plan działania - co by nie było, w połowie lutego ma mnie już nie być w tej firmie, a jak mi nie będą chcieli pójść na rękę to mama wkroczy do akcji...
Aga, szczerze mówiąc, gdyby nie kredyt studencki, który m usze spłacac, to dawno bym stąd zwiała, no ale teraz nie ma na co czekac tak czy owak, będę musiała coś szybko znaleźć, bo rodzice się z jednej emerytury utrzymują, więc nie chcę im kosztów dokładac; tyle, ze wiem, ze mogę to rzucić, bo rodzice uważają, ze to dobra decyzja i nawet musze powiedziec, ze codziennie wysłuchuję kazań czemu tego wcześniej nie zrobiłam:D A w weekend chyba pójdę do kumpelki z pracy, zrobimy remanent w kosmetykach, ja sięostatnio praktycznie nie maluję, to mogę jej jakies oddać:D
Aga a no wcięło mnie - do męża oczywiście :P Lady kurde co to za ludzie z którymi pracujesz wrr ... She ja również trzymam kciuki, abyś w końcu dostała swoje wypracowane pieniądze.
Izunia praca z wieloma ludźmi i do tego z klientami czasami będzie się udzielała... jako recepcjonistka jestem pierwszym kontaktem z klientem, którego odsyłam następnie do doradcy a w drodze serwisowania pośredniczę czasami pomiędzy dwojgiem tych ludzi - niestety tutaj czasami potrafi być różnie bo nie zawsze się wie, kto jakiego obsługuje i muszę się tego od chłopaków dowiedzieć a oni warczą pod pretekstem - jak Ty kobieto możesz tego nie wiedzieć, warczą.... Poza tym dochodzi wiele innych zadań i to wszystko jak się tak nałoży w jednej minucie to tylko spokój nas ratuje... Jak mogę odbierać np telefon kiedy rozmawiam z klientem przy ladzie, którego przyjmuję na serwis a obok czeka dwóch do kasy aby zapłacić za faktury więc tylko kiedy skończę rozmowę odbieram telefon, umawiam na termin i jednocześnie przyjmuję gotówkę ( całe szczęście, że na kasie mogę sobie wyliczyć ile mam wydać hi hi hi - z drugiej strony kurcze bez kalkulatora i programu jakoś ciężko mi się kasiorę wydaje wrrrr zacofanie ) Eh mogłabym tych czynności wymieniać dużo jeszcze a moja wiedza jeszcze jest mała na tym stanowisku i zostając sama czasami jest mi ciężko a chłopacy tego nie rozumieją i nie pomagają! DAM RADĘ
ja mam dzis dupowaty dzien od rana najpierw w nocy znów ryki były,nic sie nie wyspałam,pogoda jest dobijajaca-i raczej nikt do mnie nie wpadnie na zadne ploty ani nic:( moze sie gdzies przejade później ale nie wiem
Lady zawsze twierdziłam, że praca bezpośrednia z Klientem jest najtrudniejsza i często gęsto niewdzięczna. Kiedyś będąc kierownikiem, prowadziłam dział reklamacji również - miałam przesrane! Nawet nie wiesz jak ludzie po mnie jechali, a ja nie mogłam im nic nieprzyjemnego powiedzieć, choć mam bardzo cięty język. I jeszcze niektórym nie podobało się to, że taka młoda osoba jak ja (miałam wówczas 22lata) została kierownikiem! Były syczenia za moimi plecami straszne, psycha mi siadała jednak wbiłam sobie do głowy, że to ja "tu rządzę" i pokaże innym pracownikom. Miałam 5 osób pod sobą i to było pięć różnych charakterów - z żadną z nich się nie spoufaliłam a i tak jedna osoba nasrała jak to się mówi do swojego gniazda. Podkablowała na mnie kierownikowi regionalnemu, sama nie wiem do dziś co mu powiedziała! Ale ja wówczas poleciałam z pracy a żeby było sprawiedliwe ona razem ze mną! Bo wtedy jeszcze mogłam ją zwolnić. Ludzie potrafią być szalenie okrutni!!! Ale pamiętaj Kasiu, nie daj się "zjeść żywcem"!
ee kobiety wiecie co wydaję tę moją kasiorę z wypłaty i wydać nie mogę jakoś... kupiłam sobie troszkę ciuszków, kupiłam adrianie mojej no i jeszcze mam hmmmm a chciałam cała wypłatę roztrwonić i do końca miesiąca trzymam się tego planu kurczowo ;)) ooo bieliznę sobie muszę kupić mmmmm nowy staniczek i majtusie mmm
Aga po kremie odpukać jak na razie po nocy jest OK nawet fajna skóra hmm zobaczymy dalej jak będzie :)) oby tylko lepiej... a co jeszcze używacie laseczki z tej firmy warte polecenia ???
Oczywiście potem mi się trafiła dużo lepsza praca, nie było to stanowisko kierownicze, ale miałam komfort psychiczny i jeździłam do pracy z chęcią :P To była praca w Triumph'ie - mimo, że nie jestem zwolenniczką tej bielizny :D
Izunia a Ja tylko tę bieliznę kupuję bo sklepy mam pod nosem ..... czasami chciałaby inną kupić ale kurcze szukać mi się nie chce czegoś fajnego i sprawdzonego - może polecisz jakiś sklep na śląsku ???
30 min to i tak duzo jak dla mnie Talka trzymaj sie :* dziewczyny czy sa jakies tabletki na cierpliwosc? bo mi sie zdaje ze ja bym takie nabyła...czasem mnie tak własne dziecko wnerwia ze musze na chwile wyjsc bo nie moge słuchac jego miauczenia a moze zignorowac?
Izunia po pracy jak się tam nabiegam to nie mam siły na ćwiczenia ... muszę sobie jednak kupić jakieś tablety a wcześnie używałam hmmm no właśnie BIO CLA z zieloną herbatą i chyba do tego wrócę bo Clarinol nie pomagał jakoś chociaż ćwiczyłam. Mam do zgubienia 4 kilo i kurcze muszę coś z tym zrobić bo te fałdki mnie dobijają i brzuch mój wrrrr jest okropny jak się nie daj boże wylewa ze spodni
Drona ja teraz nie wiem gdzie są butiki z fajną bielizną, swego czasu jak pracowałam w Platanie to była jeszcze Gorseteria i Buduar, ale nie wiem czy jeszcze są te sklepy.
She kobieto poniedziałkowa wyborcza i szukaj pracy babo... co ty tam robisz jeszcze Ja tego nie rozumię.... Jestem inteligentną dziewczyną i znajdziesz sobie super pracę i nie drażnij mnie - POSTANOWIENIE NOWOROCZNE!