Lady no źle się wyraziłam ... Chcę wymodelować swoją sylwetkę, zwłaszcza w problematycznych partiach ciała, jak biodra, uda, pośladki i brzuch. Zapewne zrzucę 2-3kg, ale wiesz ja to biorę nie z myślą o odchudzaniu, jem normalnie i piję dużo wody.
Talka- przykro mi,że musisz przechodzić przez to... Lady- który krem kupiłas? ten w czarnym opakowaniu czy ten w tubce?
Ja tez nie przepadam za triumphem,chociaz udało mi sie ostatnio kupić u nich naprawdę świetną koszulkę. Ja uwielbiam polską bieliznę- uwazam,że rewelacyjne wzory ma konrad, kinga i kris line
A właśnie dziewczyny - z jakiej firmy możecie polecić bieliznę, ale taką gładką na maksa, bez żadnych upiększeń - potrzebuje takiego kompletu coby nie przebijał przez ubranko - żeby był jak druga skóra - jeden taki musze mieć, a brakuje mi w szafie, zresztą dużo mi brakuje w komodzie bieliźnianej hihihihihihihi - musze to zmienić!
A ja chyba najbardziej lubię Krisa- za dostępność rozmiarówki.Iwa- ja nie doradzę - lubię kolorowe biustonosze i raczej nie nosze prześwitujących bluzek
aga - niekoniecznie prześwitujące............ ale ja czasami mam coś dopasowanego z takiego materiału, że widać najdrobniejszy szew, a co dopiero jakieś udziwnienia, także chciałabym mieć cos takiego gładziutkiego - jeden komplet, który mogłabym założyć w taki dzień kiedy denerwuje mnie najdrobnieszy szczegół hihihihihihih
Ja bardzo przylegających też nie noszę - bo biorąc pod uwage mój rozmiar ( 75E) wyglądałabym pewnie wyzywająco Wieczorowo-imprezowo lubię duże dekolty ale wtedy nie przeszkadzają mi koronki ;)
NR - no i radzisz sobie kobieto............ aga - ja nawet jak obcisłe i przeźroczyste rzeczy założę to nie wyglądam wyzywającą hihihihihihihihihihihihihihi (chociaż co niektórzy twierdzą inaczej) z tym moim wklęśłym biustem hihihihihihihihihihihihihih mam raptem 75 B-C po przerobieniu na nowe rozmiary tutaj omawiane
witam jejku jak ja tęsknię za Wami, a czasu mam mało. czy może ktoś mi streścić co się dzieje A i mam prośbę o polecenie w rudzie sląskiej lub okolicach jakiegoś dobrego gina?
Myszorka a co się dzieje, że zmieniasz gina? Wiesz Ruda Śląska jest duża ... (znaczy ma 11dzielnic) - mogę podpytać siostry o namiary do jej ginki - do niej też chodzi moja mama, ale wiesz ile kobiet tyle opinii ...
jak na pryszcze to nie ten... Jest taki w jasnozółtej tubce do skóry mieszanej i tłustej- na nim jest napisane,że zwalcza pryszcze. Ten w czarnym opakowaniu jest extra- szczególnie ten " na noc" ale ma troche inne własciwości.
konsystencja i wchłanianie tego olay mi nawet służy - dziś trzeci raz jestem nim posmarowana i jest OK... zapach hmm przypomina mi farbę do włosów :)) delikatnie nią zalatuje :)) nie czuję, że skóra jest tłusta czy też się po nim błyszczy , zobaczę co będzie dalej a i niewątpliwe ten na noc i maseczkę też przetestuję jak tylko dostanę w sklepie!
Dziś tylko 3 zdania bo padam na pysk – jutro opiszę wiecej – Antosia ma się super. Dzieć zmienia się nie do poznania :) przez 2 godziny nosiłam ja po sali i oglądała ściany, sufit i światełko za oknem :) śmiała się i usiłowała ze mną pogadać bez głosu :)
Pani dr chce dokładnie ją obejrzeć tzn jej serduszko. Zabieg jest nieunikniony i dobrze będzie wykonać go do m-ca póki dziecko jest małe, można by już ale Mała musi odpocząć po tej narkozie…
Kładę się bo mam dosyc, wykańcza mnie taki 2godzinny kurs busem, nienawidzę jeździć jest mi wtedy źle i niedobrze i jestem chora :/ Choć dziś udało się bez żadnych sensacji żołądkowych a właśnie - kiedys była o tym rozmowa - te plasterki na chorobę lokomocyjną działają :) sprawdzałam je w sobotę dzisiaj nie brałam nic majac pod ręką reklamóweczkę ale nie była potrzebna