Ciekawe co z Izunią będzie w poniedziałek i z Magg ale by świetnie było :)) czekam na flidki :)) fajnie by bylo dołączyć do nich :)) a kto wiem mona może kiedys i nas spotka moment ogłaszania tej wiadomości..
Tylko ze ja szanowne Panie mam szkraby i od 1 ciaży zwlekałam z tą nadżerą (10 lat blisko) nie zeszła i tylko się powiększała... ale i tak jestem zła bo mogła poczekać do następnego cyklu, a tak to już sama nie wiem czy ... eh brak mi słów. Dziś jest podwyższona tempka (13dc) kofałam sie z meżem 11dc teoretycznie mogło by coś z tego być a teraz to sama nie wiem czy coś było będzie itd. Mój cykl jest udestępniony więc zapraszzam do komentowania i wspólnej analizy... tylko nie wiem czy po tym wymrazaniu jest podwyższona temp czy to owulacja.... wrrrrrrr
Ladybird to wszystko nie jest takie proste i im bardziej nie chcę myśleć tym wiecej myśli mi się kłębi po głowie :( Czuje sie dziś podle i już sama nie wiem dlaczego chyba psychika moja jeszcze szfaqnkuje i nie słucha mnie ze ma sie uspokoić i nie odzywać sie
Ide sie na chwilkę położyć może uda mi sie zasnąć i przestać myśleć ... boli mnie cholernie głowa ale aż nie chce brać tabletek ... chciałabym przyspieszyć czas ...
Agunia Ja przechodziłam na początku mojego pierwszego cyklu wiele rozterek. KOniecznie chciałam po wyjęciu spirali zajść w ciążę. Koniecznie! Niestety teraz już wiem, że potrzebuje czasu. Czasu na zregenerowanie śluzówki macicy! Wierzę jednak, że pozytywne myślenie pozwala mi szybciej wrócić do zdrowia i szybciutko zaciążę :))
Agunia wiem, że to nie jest łatwe ale nie mozesz się aż tak zamartwiać... to nic nie da, to niczego nie zmieni. Uwierz, że będzie lepiej...
Agunia sztuką jest przetrwać po to aby wyjść z tego wszystkiego mocniejszą :)) Agunia Laski tutaj ze mną tez nie miały łatwo... tak jak Ty tak i Ja podobnie się zachowywałam.... lecz w innym temacie :)
Amazonko a żeby było śmiesznie i bardziej apetcznie to jem na sucho hi hi hi bo takie zaparzone nie przeszło by u mnie :)) no i pije sobei przy okazji gorącą albo kawę albo herbatę :)) Właśnie córę wysłałam po tabletki wiesiołka bo płynny jest strasznie niedobry i dziwię się jak mozna go łykać - fuuuuj
siemię spokojnie nie przeszkadza mi w jedzeniu a dzięki niemu widzę ze jeść mi się nie chce hmmm może mi pozwoli troszkę wagi zrzucić :)) na sucho zapycha a w żołądk pęcznieje zapewne i dlatego czuje się taka zapchana :))
hi hi hi siemię lniane wiem, że można na sucho ..... a Ja bym w życiu nie przełknęła takiego zaparzonego w oknsystencji glutowatej oj nie :))Właśnie mam oeparol tzn olej z wiesiołka i od dzisiaj na wiesiołku będę!a siemię zobaczę :))
porządeczek zrobiony jako tako więc brykam sobie w tę piękną pogodę na spacerek do ciastkarni po przepyszne ciastka :)) niedawno znajoma mi pokazała mniam mniam ależ oni maja frykasy :)) i raj dla podniebienia:)
dzisiaj mamy piękny dzionek nic tylko na spacerek i podziwiać jesień Muszę mężowi po ciasteczka. Znowu będę jadła - bo inaczej się nie da, jak takie smakołyki leżą pod nosem. Będę wyglądała jak kulka - bo i tak już niewiele mi brakuje . Chyba zapiszę się na siłownię i będę albo Jednak nie ma to jak dieta: ŻP to co Ja mam już nic nie jeść - bo i tak mało jem a szybko tyję - dlaczego ?
Lady, czy Ty piszesz kreskówki? Nieźle Ci to idzie Wczoraj, jak pokazałam tego gifta- co dziewczynka naśladuje chłopaka to wszyscy leżeli brzuchami do góry
Możecie mi powiedzieć gdzie jest ta "dziewczynka co chłopaka naśladuję" (dotyczy wpisu kwiatuszka wyżej)? Bo chyba coś przeoczyłam, a chętnie się pośmieje, bo na mnie luteina chyba działa depresyjnie.