Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    a ja red bulla...:)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMay 12th 2009
     permalink
    Haha a ja wpierniczyłam całe dwie kiście białego winogrona - hmmm pycha :P
    Kładę spać tych łobuzów :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho mój mąż też miewa "fazy cyklu" niczym ja - tyle tylko, że on ma zawsze 3 III fazy :rolling:
  2.  permalink
    Iza hahahah....:)
    --
  3.  permalink
    Dziewczyny, nie przyjęli mnie:cry:
    Najbardziej mnie wkurza to, że nie raczyli nawet zadzwonić tak jak obiecali,i sama musiałam się dowiadywać, pewnie zadzwonili tylko do tej przyjętej stażystki..
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    To nie fajnie.
    Jak ja byłam na jednej rozmowie w tym roku, to jednak zadzwonili następnego dnia, żeby powiedzieć, że nie.
    Nie załamuj się Sheh, próbuj dalej. W końcu na pewno się uda.
    --
  4.  permalink
    NR, czuję się jak jakieś kompletne zero, żeby nawet na staż nie udało się załapać:((
    •  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeMay 12th 2009 zmieniony
     permalink
    Bo na staż wcale nie jest się łatwo dostać, więc nie mów, że "nawet na staż". Może do McDonalda jest łatwo się dostać albo na kasę do hipermarketu, wszędzie, gdzie oferują już trochę lepszą pracę pojawia się zazwyczaj wielu chętnych. A może byłaś druga? Wiem, że to marne pocieszenie, bo nic Ci z tego nie przyjdzie, ale nie myśl o sobie źle.
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    Teraz urzędy pracy mają dużo mnie kasy - kryzys, ale warto próbować dalej.
    --
  5.  permalink
    shehe wydaje mi sie ze nie masz innego wyjscia jak probowac dalej...:) tylko sie nie lam... glowa do gory...i ruszaj na podboj swiata...:) i pamietaj ze "Rozczarowania, porażki, zwątpienie to narzędzia, którymi posługuje się Bóg, by wskazać nam właściwą drogę."....:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    my juz po 2godz spacerze. durna krowa nie wzielam rano lekow a ze soba po co tez wziac wiec wrocilam do domu ledwo zipiac tak mnie alergia dopadla... ehhh jak ja nie znosze wiosny!!!!

Shehe szkoda ze z tym stazem nie wypalilo ale u nas np na staz do bankow,na poczte do urzedu pracy czy do ARiMR jesli nie masz plecow to sie nie dostaniesz nawet gdybys nie wiem jakie umiejetnosci miala i jak dobre wrazenie zrobila. a o dostaniu tam pracy nie wspomne nawet...

Ciacho a ja to jestem znowu zbyt miekka. jak moj mezu wracal po tygodniu to normalnie sie na wszystkie mozliwe strony postaralam. widzialam ze mu bylo milo i na dlugo mu przylepnosc zostala :) ogolnie zauwazylam ze jak sie mniej czepiam, spokojniej mowie bez podnoszenia glosu i nie robie mu wymowek za duperele (oj a za to potrafilam niezle pojechac) to i on jest milszy... znaaaaaaaaaaaaacznie milszy :shamed:
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Wróciłam od Jakuba i padam, w ogóle jakaś nie dozycia jestem
    coś wam dam na poprawę humorku, ludzie na prawdę mają chyba czasami nie równo pod sufitem :D
    http://interia360.pl/artykul/z-ksiazki-skarg-i-zazalen,20942
    --
  6.  permalink
    Aniu ale ja naprawde jestem dla niego miła ,to nie ja sie czepiam tylko on ...zawsze na Jego przyjazd jest w domu wszystko na cacy,obiadek czeka ,moze sobie pospac i wogóle,ale mój M jest oczywiscie jak zwykle niezadowolony.A cała wine za to zrzuca na mnie,
    mówił ze sie nie odezwie do piatku i co? napisał sms pierwszy ale nie zadne przeprosiny czy cos-bezsensowne kilka słów.Nie wymagam od niego duzo
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to trzeba go "turbka bez łeb" moze mu sie zmadrzeje... jak mu nie pasuje jak sie jest milym to niech zobaczy na co gorszego moze go spotkac :wink:

Hoga - niezle te teksty :thumbup:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja jutro idę z mamą do UP. w końcu trzeba coś zrobić z tym moim bezrobociem....
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Talka no to powodzenia. w sumie znam tylko 1 osobe ktora prace z UP dostala, pozostali jednak z ogloszen w prasie regionalnej i na necie...
  7.  permalink
    ja dostałam fajna prace z UP
    pracowałam tam 3 lata-super było i do dzis mam miłe wspomnienia stamtad
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    meza mi chyba odplyw wciagnal bo od godziny w lazience siedzi a ja czekam zeby przyszedl mi masaz zrobil... ech chyba sie chce wymigac od pracy fizycznej :wink:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,na plazy nie bylam ,bo VEVE obudzila SIE dziwnie o 4 rano i sily nie mialam...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    a u nas zatrzęsienie ofert w UP doskładnie 4 dla kobiet i to na fryzjerki , normalnie jakiś pogrom
    Młody zasnął a ja idę pokłusować i potem do wyrka bo padam na pysk.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja tez VEVE usypiam,ale zeby jej ida i marudna...
    e

e
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tez juz zmykam. dobrej nocy
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    AniaM: pozostali jednak z ogloszen w prasie regionalnej i na necie...

ja juz szukam kilka ms i nic nie znalazłam
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    She przykro mi, następnym razem uda się :P
    Hoga uśmiałam się - faktycznie ludzie mają pomysły ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Talka no to powodzenia, ja raz pracowałam z UP - w kiosku RUCH'u - praca fajna była, ale szef do doopy ... długo się nie napracowałam.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    hehe, no nic, ja znikam :)
    miłego wieczorku babolki :)))))
    --
  8.  permalink
    U mnie też większość ofert takich "zawodowych", a ja po ogólniaku, plus licencjat z kulturoznawstwa...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 13th 2009
     permalink
    witajcie srodowo
    czy u was tez taka zimnica? slonko niby swieci ale tylko 6 stopni jest. normalnie padaka. wyszlam w pizamie na balkon to szybko wracalam tak zimno nawet prania nie sciagnelam brrrrr.
    dzisiaj przede mna wyzwanie - bede tort mezowi robila. kupilam szpryce do dekoracji i bede probowac zrobic jakies esy floresy. ciekawe czy mi wyjdzie :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a propos pracy - w ostatnim newsweeku jest artykul DZIEKUJEMY, ODDZWONIMY (str 50-53) ktory jako wprowadzenie ma takie zdanie "Po pokoleniu prosperity nadchodzic pokolenie kryzysu. |a rok co trzeci bezrobotny moze miec ponizej 25lat".
    ja kiedys chyba pisalam ze u meza jak w firmie sie zwolnilo stanowisko kasjerki to bylo 50chetnych w ciagu 2dni i to wszystko dziewczyny w wieku 24-35lat i juz z doswiadczeniem... ehh koszmar jakis z ta praca ostatnio
  9.  permalink
    czesc,u mnie tak samo Aniu słonce ale zimno
    Piotrus wstał dzisiaj 5,20 chyba mu sie cos przestawilo
    mnie troche boli głowa dzisiaj oby sie pogoda na gorsza nie zmieniała.Mam nadzieje ze po nurofenie mi przejdzie bo nie chciałabym opuscic kolejnego aerobiku
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczyny jesli ktoras z was ostatnio malowala mieszkanie/dom to prosze zajrzyjcie TUTAJ i napiszcie co i jak
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dziewczyny u mnie podobnie, słońce przebłyskuje zza chmur, ale na termometrze jest zaledwie 10stopni (w słońcu).
    Otworzyłam okno i normalnie takim chłodem zawiało jak w zimę brrr ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Jesssuu jaka tu cisza ...
    Laseczki pewnie pogoda sprzyja do spacerów co? :D
  10.  permalink
    ja w domu,bo mały zasnał
    byłam tylko wyrzucic smieci i teraz juz nic nie robie ,musiałam wyjatkowo sobie kawe zrobic bo ta głowa mnie tak boli moze nurofen plus kawa da rade
    --
  11.  permalink
    witam i ja...u mnie pogoda wybitnie nie spacerowa...w sumie to nosa na zewnatrz jeszcze nie wystawilam ale spojrzenie przez okno wystarczy...moze pozniej sie rozpogodzi...
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho ja też sobie kawę serwuję właśnie a Juniorów jeszcze trochę i też położę spać ... może i tym razem 3h spokoju będzie - tak jak w ostatnich trzech dniach :P
  12.  permalink
    Izunia mój też odpukac ładnie sypia czasem nawet dłuzej niz 3 godziny.ale potem wstaje juz zmeczony.Normalnie tez by szedł tak jak Twoi ale ze dzisiaj wstał o 5.20 to chciało mu sie juz spac.w te dni co chodze na aerobik to kąpie go o 18 ,ubieram w pizamke i daje kaszke i on sobie jeszcze z dobra godzinke potem bawi sie z dorota i zawsze jej zaśnie ,tak że jak wracam to on juz spi.
    a to dobrze bo czasem jak wracam to mam ochote tylko sie połozyc i nie ruszac
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iza jakie spacery?? ja zwlekam wyjscie po Gabryche bo u nas taki wiatr ze mi prania z balkonu malo nie zwieje... Krzys przymierza kolejne pary butow wiec ma zajecie. wychodze z domu przed 12 zeby pozniej tylko po zakupy skoczyc i wrocic bo jakos mi sie nie usmiecha powtorka z wczoraj
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izka a ty jeszcze nie robilas rozeznania w temacie farbowym??? czy sie lenisz i mi odpisac nei chcesz gdzie prosilam :devil:
  13.  permalink
    no ja wlasnie robilam "przeglad internetowy" jak co rano a maly w wozku obok mnie jadl chrupki....nagle zamiast szelestu paczuszki slysze chrapanie....hehehe
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no dobra baby... ja spadam po mlodziez do przedszkola. z pol godz dam im po alejkach poganiac zeby sie zmeczyli a pozniej za tylki do domu zgarne :)
  14.  permalink
    dziewczyny czy wasze dzieci tez odstawiaja szopki jak wracacie do domu ? No mój to chyba oszalał
    moze byz ze 4 godziny a i tak mu mało-jak uda mi sie wprowadzic go na klatke to mi sie usiadzie pod schodami i nie idzie dalej
    fochacz jeden
    nie wspomne o rykach
    --
  15.  permalink
    ciacho ja na szczescie takich problemow (jeszcze) nie mam...mam za to z kaczkami...:) jak idziemy do parku nakarmic kaczki to pozniej jest ryk jak trzeba od nich odejsc...:)
    --
  16.  permalink
    i znowu jestem tu sama...:(
    --
  17.  permalink
    Ja już po siłowni, właśnie zjadłam lody:DD
    Moje kumpelki twierdza, że po to codziennie się męczymy na siłowni, żeby móc sobie na takie słodkości pozwolić;p
  18.  permalink
    Ciasteczko, syn mojego eks podobne ekscesy wyczyniał, nieźle się trzeba było namęczyć, żeby go w końcu do mieszkania zaprowadzić; nie chciał w ogóle wchodzić do klatki, a jak już wszedł, to uciekał na wyższe kondygnacje, nie mówiąc już o krzykach i histerii...
  19.  permalink
    co do krzykow i histerii widzialyscie ta reklame???
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aniu przyznaję bez bicia, że nie orientowałam się odnośnie farb ... :shamed:
    Widziałam Twoje zapytanie, ale nie wiem co napisać po prostu - chyba zgapię z Ciebie :P
  20.  permalink
    Paty, świetna ta reklama:DD
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.