Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeJul 6th 2009 zmieniony
     permalink
    heh Ciacho moim zdaniem to Ty powinnas wysmarowac jakiegos maila do allegro....przeciez takie rzeczy nie maja prawa sie dziac....ze jak, ze jakas baba bedzie Ci mowic czy pisac ze MUSISZ cos wybrac....wybralas i to ona sie z umowy nie wywiazala na moj rozum....mysle ze napisalabym maila do allegro i zalaczyla korespondencje miedzy Toba a ta pania...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJul 6th 2009
     permalink
    alez super pogoda u nas, 27stopni, slonko i przyjemny wiaterek. normalnie 4godz sie szlajalismy az Krzys na koniec na chodniku usiadl bo juz nie mial sily wracac do domu te kilkadziesiat metrow :)

Ciacho to ze ona wystapi o zwrot prowizji Tobie za przeproszeniem wisi. Allegro nie przyznaje zadnych pkto karnych, baba co najwyzej moze wystawic ci neutalny/negatywny komentarz. grunt zeby oddala ci kase. jesli zmiany w aukcji robila po twojej licytacji to chyba caly szablon musiala zmieniac bo jesli wystawia sie tak normalnie ja ja to np robie to jak ktos zalicytuje to juz nic nie mozna zmienic co najwyzej dopisac ze czegos nie ma lub cos wiecej jest. nie musisz zamawiac nic na sile, najbezpieczniej bedzie jesli bedziesz prwoadzial z ta kobieta korespondencje przez opcje SPÓR bo wtedy masz wszystko czarno na bailym a nie maile zewnetrzne poza allegrowe
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ale mam ubaw z meza... tydzien z hakiem mielismy z eNki obraz czarno-bialy i moj maz nie mogl tego naprawic, przepinal kable cudowal az mial zabrac jutro dekoder do punktu N'ki. ostatecznie dal sie namowic zeby moze do pomocy technicznej pod 801 zadzwonic a tam pani w sekunde poinformowala go ze ktos "przepiknal" na ustawieniach i trzeba 2 razy guziczek na dekoderze pstryknac i bedzie ok. kurde ze tez ja nie zadzwonilam sama, przynajmniej bym sie z niego mogla ponasmiewac :))
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    cze jak czapka,
    co porabiacie?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja czytam fora internetowe odnosnie malowania... maz stwierdzil ze on jest wykonawca tylko a ja sie przygotowuje teoretycznie zeby mu na rece patrzec

zajrzycie tutaj? Budujemy - Remontujemy - Wyposażamy
    mam pytanko
  1.  permalink
    no wiec wiecie dziewczyny ja tez wystawiałam na allegro i wiem ze to trzeba potem cały szablon zmienic-ae była sukienka malinowa na zdjeciu jak byk ,przed rózowa pamietam a teraz tego zdjecia nie ma.Jaja sobie robi wiec chyba tak zrobie-nie kupie tej sukienki
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ania, przekierowało mnie na forum.
    Ciacho pewnie, będzie pewnie negatyw ale trudno. Dlaczego masz wziąć niby inny kolor...
    .
    Nie no... bystra jestem, pewnie że na forum. Juz czytam.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    hehehe Jemma :))) to ci sie udalo hehehehe

Ciacho a droga byla?
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Kurcze baby, jak mi się chce gdzieś wyskoczyć, potańczyć... Jakas taka chcica na nocne szaleństwa mnie dzisiaj, nie wiedziec czemu, mnie napadła
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja juz nawet o tym nie marze bo tylko sie denerwuje... najchetniej bym wybyla z domu na 2 dni i to nawet nie koniecznie z mezem:wink:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    JEMMA ja tak samo,jak bede sama z VEVE w PL ,to od razu robie nocny wypad z siostra do knajp....
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ja to mam taki teraz zastój w imprezowych kumpelach, że szok. Sama młode matki, i zero szans, na imprezowe towarzystwo :confused:
  2.  permalink
    hej kobitki :)
    Jemma - no to witam w klubie ;) Ja mam taka chcice średnio 2 razy w tygodniu ;)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ja na kolezanki ,tez nie liocze,ale siostra panna wiec spoko...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja dzisiaj mam ochotę wyjść gdziekolwiek i nie wracać :/ szlak mnie dziś trafia totalny i mąż wkurwia :/ nie odzywam się do debila dzisiaj
    --
  3.  permalink
    A ja mam wkurwa. Umówiłam się z elektrykiem na 10 tys. Jak przyszło do roboty to mi powiedział 15. No w sumie zadna róznica, nie? :devil:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No 50% to faktycznie " żadna" różnica :confused:
    And, a czym tak mężowi dzisiaj podpadłas, co? :wink:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ròznica malutka,tez bym sie wkurzyla...
  4.  permalink
    No dlatego tez kazałam mu spadac na drzewo.

And- co się stało?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga mam nadzieje ze znajdziesz lepszego speca za mniejsze pieniadze. ja pierdziu niezla podwyzka :devil:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Dziewczyny, chodźcie, rzucimy to wszystko i zabawimy się w jakis weekend. Zorganizujmy sobie jakis 28dniowy weekend, cooo? Jakis taki mega imrezowy i na totalnym luzie. Ale było by fakjie sie spotkac wszzystkie w realu...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No to ja bym chyba poszukała innego elektryka :/
    Jemma kto komu? Mam go dzisiaj dosyć jak i pozostałych domowników łącznie z Anią która dzis wróciła do domu. Ja mam biegać koło wszystkich i nie mogę być zmęczona a jeszcze słyszę pretensje od nich :/
    --
  5.  permalink
    Ania- jasne,że znajdę. Faceci myslą,że jak baba ustala takie rzeczy to jest głupia :devil:

Jemma- ja jestem ZA :D
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    28-dniowych weekendów było już trochę.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Amazonko ale wiesz one chyba nie byly w takim wymiarze imprezowym o jakim my tutaj myslimy :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    sluchajcie u nas taki gorac w domu ze wyrobic nie idzie, pootwieralam okna i siedzimy po ciemku bo takie komary straszne. koszmar mieszkac przy parku!!!
    mamy w kontakcie raid w drugim pokoju catch i w sumie cale G*** to daje bo i tak bzyki atakuja
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Amazonko, co nie znaczy, że nie może byc ich więcej. Raz w Sulejówku, raz gdziejś indzieś... To chyba nic złego, co?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ANIA zainwestuj w siatki na komary ale chyba w PL ,ich sie nie zaklada...ja mam to takie ,jak zaslonki odswane...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma a ty dalej masz bojowe nastawienie? bo tak mysle sobie ze moze avatara czas podmienic :wink:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Jakby było chociaż kilka chętnych to ja przyjadę w każde miejszce w Polsce. Byle było imprezowo, i żeby mozna było troche potańczyc :P
  6.  permalink
    ja myslę,że to jest możliwe do zrealizowania. Może pomyslimy o jakims wypadzie pod koniec wakacji? Wtedy juz ceny za noclegi sa sporo niższe
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ewa gotowe moskitiery sa po diable drogie. na drzwi balkonowe fajnie byloby miec taka zakaldana co mozna zdjac ale cena nie dla mnie. zamowilysmy z kolezanka na allegro siatki do samodzielnego montazu takie na rzep ale jeszcze nie przyszly. ciekawe czy to cos da:confused:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Aniu, bojowe nastawienie jeszcze zostaje :shades:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja zadowolona jestem ,bo spie przy otwaretych oknach...zero komaròw w domu...na fakt ,tu tez nie za tanie...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    spadam zajac sie rodzina ,paa buonanotte...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Aga, dla mnie może być. Ale znajdą się w ogóle jakieś chętne?
  7.  permalink
    Jak znam zycie to nie wypali. Jednej termin nie bedzie pasował, drugiej cena a trzeciej mąz nie puści :confused:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Eh... i weź tu sie dziewczyno napal na jakiś wypad poza DTR :confused:
    Baby! Będzie wesoło, obiecuję :wink:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja wiem że nie dam rady i nie mam co się czarować że będzie inaczej :( i choć nie wiem jakbym chciała to odpadam totalnie
    --
  8.  permalink
    A ja obiecuje,że bedziemy gadać nie tylko o śluzie :cool:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja bym sie chetnie spotkala ale tez nie dam rady, wzgledy finansowe
  9.  permalink
    Aga- a teściowa nie może przyjsc do wnuków na weekend? napewno z Twoim meżem dali by radę.....
  10.  permalink
    ja bym tez chciała i oo ile jedna nocke bym jakos sie wyrwała to na wiecej jak M nie ma to nie mam co liczyc

|Aniu nie była droga bo 40 zł naszczescie tylko
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ania, no coś ty... Dlaczego tój M może sobie szaleć na weekend a ty nie... To wcale nie musi byś jakaś super droga impreza!
  11.  permalink
    a wiecie ze mój monsz jutro come back do mnie?????
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma tyle ze moj maz jezdzi sluzbowo i za to nie placi.
    w sierpniu mamy 2 wesela, czeka nas wyprawka Gabrysi do 1 klasy a i ja niewiele po zgbieniu 25kg mam zeby na tylek wlozyc. mimo wielkich checi spotkania niestety ja sie nie pisze
  12.  permalink
    Ania- popieram Jemmę. Wiesz- zycie ucieka...
    Ciacho- dopiero pojechał :shocked: Ale ten czas pędzi... A Ty juz suwaka "mezowego " nie masz :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No widzisz bedziesz miała Ciacho okazję o pogadaniu o come back do nas, hehe :wink:
  13.  permalink
    Powiedz lepiej,ze Don Roberto padłby trupem z zazdrości :)
  14.  permalink
    no jakos nie mam bo on mi tak późno mówi kiedy wraca...jakos nie robiłam
    M juz ustalił ze ma jeden dzien wychodne a ja mam na drugi dzien,
    zawsze tak robimy jak wraca.Niestety bedzie tylko 8 dni z czego 4 spedzimy w tym SPA w Karpaczu:clap::cheer::cheer::cheer::clap::clap::clap:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.