Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    hehe ciacho no to czym sie przejmujesz ze samochodu nie ma..... dawaj w autobus i nad jeziorko....:P ja to tam jestem skazana na komunikacje miejska i nie narzekam....:) ale i tak moj ulubiony srodek transportu to piechtobus...:D

Iza a skad wiedzialas??? :P

a tak w ogole to dzien dobry
    --
  2.  permalink
    nad jezioro sie autobusem nie wypuszcze bo jezdzi tylko jeden i zatłoczony ze szpilki nie wetkniesz

jeszcze tydzien i bede miec auto jak nie stare to na koniec przyszłego tyg nowe=damy rade
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeJul 30th 2009
     permalink
    Patrycja a suwaczek to co, po suwaku widać.
    Ja w kuchni posprzatałam poodkurzałam teraz tylko pozmywać podłogi, Hubcio z Jakubem na spacerze.Może zdążę sobie kawke wypić i pranie poskładać zanim wrócą
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ja nad jeziorko z buta idę bo mam raptem 15 minut spacerku więc luzik ale teraz przy okresie nie bardzo mi się chce bo boli mnie cała miednica i promieniuje na nogi, że chodzenie to masakra
    --
  3.  permalink
    W takie upalne dni tez chciałabym być na wychowawczym i jeżdzić sobie nad jezioro :cool:

Mi udało się wyskoczyć dziś na chwilkę i zrobić USG piersi. Zbierałam się z tym od zakonczenia karmienia i wreszcie dziś doszłam do gabinetu.
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Mam nadzieję, że wszystko w porządku na USG?
    --
  4.  permalink
    tak, tak- dziękuję :) Jest ok :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja chyba zaraz zabiorę łobuzy nad rzekę by się choć trochę pochlapały w wodzie bo skwar okrutny a ich nosi mnie zresztą też
    --
  5.  permalink
    Pewnie and- jak macie taką możliwośc to pędźcie :) Moje mogą pochlapać się co najwyżej w kałuży - bo żadnej wody w okolicy niet
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    zasypiam....
    ale ładną pogodę mamy
    --
  6.  permalink
    a my ani ladnej pogody ani wody w poblizu....znaczy sie wody pod dostatkiem ale wszedzie zakazy kapieli.... :/
    --
  7.  permalink
    Puk, puk! Jest tu ktos?
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    ja oglądam na discowery word o kobiecie z 72 kg guzem wokoło pośladków i pasa
    --
  8.  permalink
    Ło matko :shocked: Hoga - takie horrory przed spaniem?
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    E ja tam lubie takie filmy zawsze oglądam przed spanie worda :D
    --
  9.  permalink
    Powiedz lepiej jak tam Kuba? Wyciszył się trochę? jakie ma nastawienie przed pójsciem do nowej szkoły?
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Kuba duzo bardziej wyciszony, na razie nie mysli o szkole ale podchodzi spokojnie do nowych zmian ma zamiar dostac psp ode mnie ale to musi byc serdnia od4.5-5.0 i zachowanie dobre, zobaczymy czy to co sobie sam narzucił wykona.
    Teraz czekam tylko na papier że ma dysleksję rozwojową i dysgrafię, no i musze zakupic mu ćwiczenia takiej strony ortografitty i bedzie robił sobie wieczorami
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Tylko jedyny minus brania leków to taka dziwna otyłosc brzuszna mu sie robi, bo nogi i wszystko chude a brzuch jak nie wiem, na początku sierpnia muszę zrobic morfologie i skontrolować , bo niby leki nie maja wielkiego wpływu ale wolę sprawdzić
    --
  10.  permalink
    Ciesze się,że mały odzyskał równowagę...
    A ta brzuszna otylośc po psychotropach chyba jest częstą przypadłoscią - moja mama tez ma własnie taki brzuch :(
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Tylko on tak nie miał zanim zaczął brac leki a teraz to wygląda przekomicznie z tym kołtunkiem, ale myślę że niedługo to zaniknie,, bo młody narzeka że wszystkie kości go bolą, czyli rośnie mi znowu, już jest taki jak ja a za niedługo tylko na Hubiego będę patrzec z góry :D
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Jeszcze wiesz od wrzesnia socjoterapia i pewnie w poradni ćwiczenia z pedagogiem
    --
  11.  permalink
    No moja mama tez tak nie miała...
    Mój młody jest juz wyższy ode mnie o jakies 2 cm :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Hoga, niestety po takich lekach tak będzie;(( ale najważniejsze, że Kuba czuje się lepiej i z całego serca Wam życzę żeby nowe otoczenie i zniana tej durnej szkoły wyszły Kubie tylko na dobre;))) i żeby raz dwa się odnalazł;)) no ale teraz ma jeszcze wakcje to niech odpoczywa;)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Beata dokładnie teraz nawet w lipcu specjalnie nie kupowałam tych ćwiczeń na dysleksję niech odpoczywa. Też miał wrażeń w zeszłym roku szkonym a znając Kube to sie odnajdzie, bo wiem, że chce no i myśli o dobrym gimnazjum o profilu informatycznym więc musi konkretnie popracować
    --
  12.  permalink
    heloł dziewczyny!!!
    --
  13.  permalink
    CZesc Ciasteczko :)
  14.  permalink
    Ja juz zmykam dziewczynki.
    Jutro musze być o 7 w elektrowni oddalonej o 50 km :/
    Dobranoc
  15.  permalink
    jak M wraca to ide na jakas impreze bo normalnie mi sie taki nastrój imprezowy załaczył ze szkoda gadac

a Hoga Kuba wie co fajne -ja tez mam PSP i super sprawa ,tylko dosyc kosztowna faktycznie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry
    a ja dopiero rozkrecam sie internetowo dzisiaj
    dzien u tesciow jakos sie przenudzilam a teraz mam zamair nadrobic zaleglosci allegrowo-28dniowe a pozniej jeszcze thrillera poczytam
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeJul 30th 2009 zmieniony
     permalink
    Hoga..widać ze Kuba to mądry i dzielny chłopak:))) niestety ludzie są teraz fatalni..ale mam nadzieję,że w nowej szkole trafi na super towarzystwo i nie będzie miał problemów;) napewno da radę;)))

Aniu, zdecydowałam się na dietę;)) czekam tylko do powrotu rodziców, coby mi mama rybki i te sprawy po drodze z pracy kupowała bo sama z hanią nie dam rady jechać po zakupy:(

poprostu patrząć na Ciebie mam taką motywację i wiarę ze się uda,ze szok:)))
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    no i że jak będę konsekwentna i będę ćwiczyła to naprawdę są efekty i to niesamowite;))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Beatko no to bede mocno trzymala kciuki zeby i TObie dieta przypasowala.
    ja najlepiej chudne w stresie wiec zwazywszy na nadchodzacy remont pewnie jeszcze pare kg mi spadnie :P
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    napewno jeszcze nie raz uśmiechę się do Ciebie po jakieś przepisiki dietowe;))

mam nadzieję,że i mi przypasuje ta dieta;)) ale myślę że tak, bo nie jest jakaś strasznie monotonna, a nawet z głupich jajek można mnóstwo rożnych rzeczy zrobić;))
  16.  permalink
    Beata fajnie jest dasz rade! a ja dzisiaj nic nie piłam przeciez bo nie wolno ale od protein chyba mam nierówno pod sufitem aż mnie nosi:)
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    mnie PRZERAŻA tylko brak owoców-ja bym mogła same owoce jeśći nic więcej..
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Ciacho a ile ty chcesz schudnąć?? ja to mam porządny gabaryt do zrzucenia;))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a co byscie powiedzialy na oddzielny temat odnosnie diety protal? tak zeby innych watkow nie zasmiecac? :)
    wchodzicie w to?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no dobra zaryzykowalam i zrobilam nowy temat - jak nie wypali to skasuje ---> zapraszam TUTAJ wszystkie fanki protala i zainteresowane ta dietka osoby
  17.  permalink
    pewnie ze wchodzimy w to!

Beata zaczynałam Dukana z 67,5 dokładnie ,teraz mam 65 i jedzie dalej w dół a to dopiero 10 dni!.Chce schudnac jeszcze te 5 kg ale fajnie by było jeszcze z 8 zrzucic
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeJul 31st 2009
     permalink
    Aniu, jak dla mnie bomba:))

ciacho, to ja muszę zrzucić więcej od Ciebie:))) oj sporo więcej:))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry
    za mna ciezka noc, spalam bardzo niespokojnie i jsetem mega wymietolona, nie lubie siebie takiej :|
    jedyna pociecha to ze dzisiaj juz piatek chociaz marze zeby ten dzien jak najszybciej minal
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam piatkowo - to juz koniec tygodnia :clap::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    i ja się witam..mnie alergie zabija;( a właściwie poddusza...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Witam sie i ja, my z Hubim już wędrówke do przychodni zrobiliśmy żeby wypisano nam recepty na leki, potem tylko Jakub poleci je odebrać bo mnie się juz nie chce łazić w tamtym kierunku.. Za oknem znowu skwar od samego ranka
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja też jestem, ale jakoś taka przybita ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Nic mi się nie chce wiecie ...:neutral:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And suwak Ci się zaciął :P
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Izuń wiem ale tak ładnie wyglądają te 2 latka hihihi
    Miałam znaleźć zdjęcie i zapomniałam :( dziś postaram się go uaktualnić

Jestem dziś wypompowana ale od rana w biegu i właśnie wróciłam do domu a zaraz wychodzę więc nawet mi się nie chce zdjęć szukać i przeglądać
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    wpadasm tak przelotem...
    achhh ale mi senniee.... :beard:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja mam dzisaij goscia, znajoma moich rodzicow - kobitka po 50tce ale swietna baba, sporo nam w zyciu pomogla i wtedy jak na garnuszku rodzicow bylam i juz teraz po slubie. w sumie nie moge sie na nia doczekac bo jak sie z nia rozmawia to czlowiek ma wrazenie ze ma gora 40che na karku. lubie takich ludzi i mam nadzieje ze mi sie humor poprawi :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.