hehe ciacho no to czym sie przejmujesz ze samochodu nie ma..... dawaj w autobus i nad jeziorko....:P ja to tam jestem skazana na komunikacje miejska i nie narzekam....:) ale i tak moj ulubiony srodek transportu to piechtobus...:D
Patrycja a suwaczek to co, po suwaku widać. Ja w kuchni posprzatałam poodkurzałam teraz tylko pozmywać podłogi, Hubcio z Jakubem na spacerze.Może zdążę sobie kawke wypić i pranie poskładać zanim wrócą
Ja nad jeziorko z buta idę bo mam raptem 15 minut spacerku więc luzik ale teraz przy okresie nie bardzo mi się chce bo boli mnie cała miednica i promieniuje na nogi, że chodzenie to masakra
Kuba duzo bardziej wyciszony, na razie nie mysli o szkole ale podchodzi spokojnie do nowych zmian ma zamiar dostac psp ode mnie ale to musi byc serdnia od4.5-5.0 i zachowanie dobre, zobaczymy czy to co sobie sam narzucił wykona. Teraz czekam tylko na papier że ma dysleksję rozwojową i dysgrafię, no i musze zakupic mu ćwiczenia takiej strony ortografitty i bedzie robił sobie wieczorami
Tylko jedyny minus brania leków to taka dziwna otyłosc brzuszna mu sie robi, bo nogi i wszystko chude a brzuch jak nie wiem, na początku sierpnia muszę zrobic morfologie i skontrolować , bo niby leki nie maja wielkiego wpływu ale wolę sprawdzić
Ciesze się,że mały odzyskał równowagę... A ta brzuszna otylośc po psychotropach chyba jest częstą przypadłoscią - moja mama tez ma własnie taki brzuch :(
Tylko on tak nie miał zanim zaczął brac leki a teraz to wygląda przekomicznie z tym kołtunkiem, ale myślę że niedługo to zaniknie,, bo młody narzeka że wszystkie kości go bolą, czyli rośnie mi znowu, już jest taki jak ja a za niedługo tylko na Hubiego będę patrzec z góry :D
Hoga, niestety po takich lekach tak będzie;(( ale najważniejsze, że Kuba czuje się lepiej i z całego serca Wam życzę żeby nowe otoczenie i zniana tej durnej szkoły wyszły Kubie tylko na dobre;))) i żeby raz dwa się odnalazł;)) no ale teraz ma jeszcze wakcje to niech odpoczywa;)
Beata dokładnie teraz nawet w lipcu specjalnie nie kupowałam tych ćwiczeń na dysleksję niech odpoczywa. Też miał wrażeń w zeszłym roku szkonym a znając Kube to sie odnajdzie, bo wiem, że chce no i myśli o dobrym gimnazjum o profilu informatycznym więc musi konkretnie popracować
bry a ja dopiero rozkrecam sie internetowo dzisiaj dzien u tesciow jakos sie przenudzilam a teraz mam zamair nadrobic zaleglosci allegrowo-28dniowe a pozniej jeszcze thrillera poczytam
Hoga..widać ze Kuba to mądry i dzielny chłopak:))) niestety ludzie są teraz fatalni..ale mam nadzieję,że w nowej szkole trafi na super towarzystwo i nie będzie miał problemów;) napewno da radę;)))
Aniu, zdecydowałam się na dietę;)) czekam tylko do powrotu rodziców, coby mi mama rybki i te sprawy po drodze z pracy kupowała bo sama z hanią nie dam rady jechać po zakupy:(
poprostu patrząć na Ciebie mam taką motywację i wiarę ze się uda,ze szok:)))
Beatko no to bede mocno trzymala kciuki zeby i TObie dieta przypasowala. ja najlepiej chudne w stresie wiec zwazywszy na nadchodzacy remont pewnie jeszcze pare kg mi spadnie :P
napewno jeszcze nie raz uśmiechę się do Ciebie po jakieś przepisiki dietowe;))
mam nadzieję,że i mi przypasuje ta dieta;)) ale myślę że tak, bo nie jest jakaś strasznie monotonna, a nawet z głupich jajek można mnóstwo rożnych rzeczy zrobić;))
Beata zaczynałam Dukana z 67,5 dokładnie ,teraz mam 65 i jedzie dalej w dół a to dopiero 10 dni!.Chce schudnac jeszcze te 5 kg ale fajnie by było jeszcze z 8 zrzucic
bry za mna ciezka noc, spalam bardzo niespokojnie i jsetem mega wymietolona, nie lubie siebie takiej :| jedyna pociecha to ze dzisiaj juz piatek chociaz marze zeby ten dzien jak najszybciej minal
Witam sie i ja, my z Hubim już wędrówke do przychodni zrobiliśmy żeby wypisano nam recepty na leki, potem tylko Jakub poleci je odebrać bo mnie się juz nie chce łazić w tamtym kierunku.. Za oknem znowu skwar od samego ranka
a ja mam dzisaij goscia, znajoma moich rodzicow - kobitka po 50tce ale swietna baba, sporo nam w zyciu pomogla i wtedy jak na garnuszku rodzicow bylam i juz teraz po slubie. w sumie nie moge sie na nia doczekac bo jak sie z nia rozmawia to czlowiek ma wrazenie ze ma gora 40che na karku. lubie takich ludzi i mam nadzieje ze mi sie humor poprawi :)