u nas dzisiaj szkolny zawrot glowy, okazalo sie ze trzeba dokupic rzeczy do wyprawki bo wychowawczyni Gabrysi ma zamilowania "artystyczne" i rozszerzyla wymagania z listy o kilka pierdolek typu flet za 70zeta czy duzy zestaw kredek pasteli :Z poza tym spedzilam pol dnai po lekarzach usilujac zrobic badania okresowe. normalnie biurokracja mnie poraza - nic nie idzie zalatwic od reki tylko lataj czlowieku od jednego do drugiego i wychodz na koniec z kwitkiem
No moja Ania załamana hihihhi wychowawcą jest kobieta od anglika "fajna ale..." nie wiem co ale :D Dziś po rozpoczęciu był test i Ana sie załamała bo połowy nie przerabiali :/ A test decyduje do której grupy trafią ehh Kuba szczęśliwy Gabi też :) Ogólnie szalony dzień ale załatwiłam część papierów z MOPSem i będę mieć ciągłość i rodzinnego i pielęgnacyjnego :) Idę do wanny i spać bo wstawanie po 6 to dla mnie za wcześnie hihih
widze ze tu straszna cisza. wszystkich pochlonal poczatek roku szkolnego widac :) ja jutro pierwszy dzien staje przy tablicy bo dzisiaj wolne wg planu mialam. uczniowie - drzyjcie
Jak ja sie ciesze, ze 1 wrzesnia mnie juz od dawna nie dotyczy ;] Wole wszystko tylko nie ten szkolny stres ktory przezywalam ;]
Ja dzis drugi dzien w nowej pracy bylam, mysle ze praca w porzadku tylko boje sie troche moich pracowniczek, bo mialy do tej pory swoja kierowniczke ktora zwolnili i pprzyjde teraz ja wiec moga byc bardzo niezadowolone ze sa takie zmiany... :(
Jutro szkolenie zobaczymy co z czym, i czy warto się starać, bo wiadomo, zeby zachęcic to góry złota pokazują a potem okazuje sie, ze jak podejdziesz to góra popiołu :D
Hoga gratki pracowe. a to ta sama firma czy cos nowego?
ja na razie mimo przebojow dalej pozytywnie nastawiona do pracy jestem, kolezanki sie smieja ze ciekawe jak dlugo, no ale ja nie z tych co sie poddaja szybko :P
Ania coś nowego, ze starej sie nie odezwali a ja tam siedzieć i czekać nie mam zamiaru i teraz popuszczałam cv i byłam na kilku ale mnie interesuje zarobek od 1 tysiaka w góre poniżej nie, ot zobaczymy
widac od razu ze dzialanie przynosi rezultaty, oby ta praca okazala sie na dlzuej i za wiecej niz obiecuja na wstepie a co z Hubim ?
caly wieczor spedzilam przegladajac informacje o podrecznikach - szukam czegos dla technikum i nie moge sie na nic zdecydowac zwazywszy na poziom coniektorych i zroznicowanie na poziomie klasy to dopiero wyzwanie zeby jeden podrecznik dopasowac
Ano zadowolony ( jak na razie) Moje dziecko jest jak chorągiewka, więc się nie podniecam zbytnio ;) W każdym badź razie świat pędzi do przodu. Na korytarzu wywieszono plan lekcji. Ja bym go pewnie przepisała- on zrobił foty telefonem....
a ja sie zastanwaim co mi komputer tak zamula...no tak nie zauwazyłam ze skonczyła mi sie licencja na antywirusa i wrrrr od jakis dwoch tygodni nie mam! pewnie mam nie jednego wirusa ...o mnie szlak trafi zaraz słuchajcie macie jakiegos z internetu do sciagniecia w miare dobrego? bo ja kupie tego Eseta ale napewno nie w tym tyg no żesz ale ze mnie ciapa a jak byk mi swieci na czerwono a ja ignora mu dawałam
dobra ja ide sie potulic do mojego płąvczacego synka cos mu sie sni albo to sprawka zebów które mu włąsnie sie przebijaja
cieszy mnie to ze coraz wiecej słów powtarza a najlepije wychodzi mu "maciej"
Ciacho ja mam Kasperskiego (KAV) wersje 30 dniową ściągniętą z sieci. Jest dosyć fajny i dużo wyłapuje Sporo znajomych jest na Avast ja go nie lubię go
witajcie piatkowo, u nas pada i chyba cisnienie mega niskie bo jakas taka zamulona jestem...
Ciacho z darmowych uzywalismy Avast ale jakis czas temu mezu dostal gratisem v3pro z licencja na kilka lat wiec po klopocie. Kaspersky jest ok ale tu trzeba licencje wykupowac tak jak And napisala po 30dniach.