Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cobraczku, niezależnie od wszystkiego sądzę, że każde dziecko, czy to poczęte w pełni naturalnie, z pomocą leków czy na szkiełku laboratoryjnym jest zawsze cudem, którego nie pojmiemy, a więc darem Bożym Ale to moje zdanie, mam nadzieję, że nie czujesz się tym urażona Trochę pokory by się przydało współczesnym ludziom, może dobrze, że powstał taki wątek... Mnie on skłonił do refleksji nad tym, o czym zapominamy: nie wszystko uda nam się zaplanować, wszystko zrobić... Jest jeszcze ten pierwiastek, którego wierzący nazwie Bogiem, a niewierzący - ślepym losem--
intensywne leczenie a branie leków ot tak to całkiem co innego
Tymczasem odwdzęczasz mi się kolejną mało dyplomatyczną odzywką
Cobraczku, ja jestem forumniczką i zawsze się podpisuję pod tym, co napiszę Mnie uraziła Twoja buńczuczność, bo czy taka Twoja wola czy nie, nie jesteś w stanie kontrolować swojego życia i robić tego, co chcesz (bez odniesienia do wiary). Twoje słowa wydały mi się kpiną z refleksji o pokorze i musiałam się do tego odnieść. Ale nie ripostowałam, bo to Twoje życie, przeżyj je tak, jak chcesz - co napisałam. Tymczasem odwdzęczasz mi się kolejną mało dyplomatyczną odzywką
Nie ma sprawy Mylić się jest rzeczą ludzką (tzn. że mnie pomyliłaś). Chociaż, gdybym chciała robić sztuczny tłok, to bym sobie przyklasnęła, a nie poprawiała swoje błędy. Szkoda, że rzeczywista autorka na to nie wpadła - miałaby choć jedną użytkowniczkę po swojej stronie: siebie samą --
nawet zasranego jednego wątku nie można mieć