Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyny zejdzcie z nas, my nie wchodzimy na inne fora i nikogo nie obrazamy w przeciwienstwie do was
mnie tez strasznie wkurzyły, po co one tam wogole wchodziły, tylko zamieszanie zrobiły. No to nic dziewczyny zostajemy tutaj i niech tylko tu wejda
no to dziewczyny nie przejmujmy sie juz nimi pewnie zaraz pojda gdzies indziej namieszac hihi
aheira chyba Ci sie coś P*J*B*Ł0..
nie rozumiem jak można najeżdzać tak na kogoś po stracie
zczypta to wy zescie pierwsze zaczeły, nie my. My zaczełysmy spokojnie pisac sobie i nie było zadnych kłótni dopoki was tu nie było
szczypta no tak zapomniałam ze jestem tu dopiero tydzien i nic mi nie wolno
Przecież nikt nie pisze ze jest ich mało....
a i bawi mnie to wasze przytakiwanie ooooooooo.......
ja rowniez i mam nadzieje ze na innych forach bedziemy sobie pomagac a nie wbijac komus swoich racji
wkurzająca musisz pamiętać, że lekarze na NFZ najrzadziej dają skierowania bo są z nich rozliczani
Puzzle vel AbortaW vel jak tam się za chwilę nazwiesz...Ja rozumiem,że uważasz,że masz dar leczenia na odległość,że masz dar jasnowidzenia,że nie spełniasz się na co dzień w swojej pracy, czy co tam jeszcze wymieniać...Jednak czy mogłabyś w końcu zaprzestać swojego szarlataństwa na 28dni? Nie wiem czy naprawdę tak bardzo jesteś niedowartościowana w realu,że tu próbujesz nadrobić wiedzą w każdej dziedzinie życia?