Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyny zejdzcie z nas, my nie wchodzimy na inne fora i nikogo nie obrazamy w przeciwienstwie do was
mnie tez strasznie wkurzyły, po co one tam wogole wchodziły, tylko zamieszanie zrobiły. No to nic dziewczyny zostajemy tutaji niech tylko tu wejda
no to dziewczyny nie przejmujmy sie juz nimipewnie zaraz pojda gdzies indziej namieszac hihi
aheira chyba Ci sie coś P*J*B*Ł0..
nie rozumiem jak można najeżdzać tak na kogoś po stracie
zczypta to wy zescie pierwsze zaczeły, nie my. My zaczełysmy spokojnie pisac sobie i nie było zadnych kłótni dopoki was tu nie było
szczypta no tak zapomniałam ze jestem tu dopiero tydzien i nic mi nie wolno
Przecież nikt nie pisze ze jest ich mało....
a i bawi mnie to wasze przytakiwanie ooooooooo.......
ja rowniez i mam nadzieje ze na innych forach bedziemy sobie pomagac a nie wbijac komus swoich racji
wkurzająca musisz pamiętać, że lekarze na NFZ najrzadziej dają skierowania bo są z nich rozliczani
Puzzle vel AbortaW vel jak tam się za chwilę nazwiesz...Ja rozumiem,że uważasz,że masz dar leczenia na odległość,że masz dar jasnowidzenia,że nie spełniasz się na co dzień w swojej pracy, czy co tam jeszcze wymieniać...Jednak czy mogłabyś w końcu zaprzestać swojego szarlataństwa na 28dni? Nie wiem czy naprawdę tak bardzo jesteś niedowartościowana w realu,że tu próbujesz nadrobić wiedzą w każdej dziedzinie życia?