Ja tez nie mam kisze dupsko na flacie,ale mam wokol 4parki .Siedzmy sobie teraz razem ze Scoobym moim pzyczonym psem bede go miala jeszcze tydzien. I nie bede miala z kim po parkach lazic a samemu sie nie chce
No zebys wiedziala ze sie nie chce samemu! Moj piesek do Polski wrocil pol roku temu I tez niemam z kim chodzic bo maz zmeczony z pracy przychodzi I sie nic nie chce:( ja to naszczescie na part-time robie wiec moge choc troche nacieszyc sie pogoda a nie siedziec w robocie caly dzien Fajnie ze masz wypozyczonego psa hihihihihi
Mam szelki w które próbowałam ją wbić od małego,ale się nie daje.W ogóle mój kot Ala ma jaja tak serio serio Jak była mała nie miała ,widocznie rosły razem z nią i patrze któregoś dnia a tam taaaakie coś jej wisi.Dostaliśmy ją jako kotkę haha. A jeszcze w marcu mówiłam ,że Ala nie jest łatwa bo nie zaskoczyła Żeby nie było że nie na temat to jestem z północno-zachodniego Londynu.Jeśli jest tutaj na tym forum jakaś dziewczyna chętna na kawę to zapraszam.
Hahahahhahaha dobre z ta kotka/kotkiem Kurde z checia bym wpadla ale mieszkam ponad 2h od ciebie, chyba ze masz samochod I pare h wolnego to zaprasza£ do mnie
Hej dziewczyny, nie chciałam tworzyć nowego tematu bo to bez sensu byłoby więc zadaje pytanie tutaj. Może, któraś z Was mi pomoże, a mianowicie mam taką wątpliwość.. W związku z planami założenia działalności gospodarczej, zastanawiam się nad jej nazwą. Mam jeden szczególny, który najbardziej mi odpowiada tyle, że taka nazwa istnieje ale za granicą. Czy będzie plagiatem gdy nazwę swój sklep, stronę www taką samą nazwą jaka istnieje już ale za granicami naszego kraju? Mam na myśli Scraperia. Chciałabym tak nazwać swój sklep i pracownię kreatywną, a strona brzmiałaby scraperia.pl, ewentualnie scraperia.boleslawiec.pl . Właśnie waham się czy rezerwować domenę na tą nazwę czy szukać dalej (nowego pomysłu na nazwę)...
To są portale,które widzę, że mają scraperia w nazwie swojej:
jestem od dzisiejszego Becks'a hehe dopiszę że pije na endo co by na temat było :P A jak jestem pijana to jestem bardzier rozochocona i co za tym idzie staram sie
hehehe nieee nie mam fajnych sasiadow srednia wieku 75lat hahaha. Moj M ostatnio dorwal moj komouter i przeczytal 1 str naszych rozmow gnida jedna iteraz sie ze mnie smieje ze szukam przyjaciolek chyba dlatego ze go czesto nie ma i czuje sie samotna po czym mowi o matko to one wszystkie widza kiedy "serduszkujemy" heheh
Treść doklejona: 02.08.12 13:47 a pozniej a o czym Wy tam piszecie a ile dziewczyny maja lat pewnie jestes najstarsza hehe
dobra dobra! zobaczymy za pare dni co tam u ciebie wyjdzie:) haha moj tez sie smieje z tych serduszek! kiedys zobaczyl moj wykres i mowi a co tu takie zygzaki namalowalas hahahah no myslalam ze padane ze smiechu...cierpliwie jemu wytlumaczylam wszystko i teraz po kazdym jak siadam na laptopa to do mnie mowi: co bedziesz teraz serduszka zaznaczala?? naprawde wszyscy to widza? haha
hahah moj jeszcze mowi oki ale po co napisalas z jakiego jestes miasta teraz jak ktoras z naszych znajomych tu wejdzie to wszystko bedzie wiedziec. Generalnie ma zabronione zeby tu wchodzic i czytac nasze rozmowy ale znajc jego na ktoryms wyjezdzie pierwsza wolna chwila i bedzie szukal zapamietal juze str to 28dni mam nadzieje ze nie znajdzie tylko naszego tematu a i powiedzial ze przez Was wpadam w nalog hahaha ze maz do domu wraca a ja juz spie po winie ostatnio tez zapytal czy po niego przyjade okolo 18h00 to mu odpisalam ze juz nie moge prowadzic hahaha
moj to w ogole jest zly bo nie dosc ze caly dzien siedze na tym forum to jak wracamy z pracy to przed kolacja tez siedze, po jedzeniu tez, przed spaniem tez a potem mowi: a dla mnie to nie masz czasu, jak ja chce gdzies wyjsc to zle a sama zajeta siedzisz hehehe:) ale za to moj nie wchodzi na strony i nie czyta-ew co alimama napisala, a tak to sie nie wtraca:) uffff hihihi ale ja tez nie chce podawac skad jestem itp. bo jeszcze jakas "kolezanke" z mlodosci znajde a nie chce:)
Treść doklejona: 02.08.12 14:02 ale pamietajcie ze nie mozna za dlugo tych zolnierzy trzymac bo to nie zdrowo!:)
Przychodzi matka z corka do ginekologa i lekarz po badaniu corki stwierdza ze jest w ciazy. Na to obie na niego: Panie Doktorze to niemozliwe ona z zadnym chlopcem nigdy. Corka potwierdza. Lekarz podchodzi do okna i w ciszy patrzy w niebo. Mija 10 min. on stoi cicho, one sie nie odzywaja bo nie chca byc niegrzeczne, ale po 20 minutach nie wytrzymaly i pytaja: Panie Doktorze czemu Pan nic nie mowi? Patrze w niebo, i czekam na najjasniejsza gwiazde i Medrcow ze wschodu :D
ja tez niektorym podalam:) hehe moj tez tak mial z miesiac temu- cos tam jemu nie pasowalo ale nie dokladnie mowil co i w ogole, post byl przez tydzien, ale jak zalozylam krotka koszulke nocna a nie taka babcina hehe to odrazu sie jemu odwidzialo a ja twardo ugieta ze nie to nie no i tak wytrzymalismy 6 dni hehe:) od tamtej pory nie miewa juz takich dni!!!
Treść doklejona: 02.08.12 14:09 a kiedy ty je podalas?
Rybki ale co z tego ze podalyscie miasto skad jestescie ale nigdzie nie ma Waszych imion nazwisk i ulic na ktorych mieszkacie a Mart Kamil Agnieszek jest miliony :)
jak podalas dawno temu to nikt nie czyta poprzednich wiadomosci i na pewno cie nie znajdzie:) a jak cos to zmien nick i nikt nie bedzie pamietal, takze tym sie nie przejmuj NP. AGNIESZEK Z WROCLAWIA JEST DUZO, CZY TAM KASI Z ZAKOPANEGO HEHE
a nowa skad jestes? zaszeptaj mi:) mysle ze powinien wykasowac- nawet jak podasz powod ze nie chcesz zeby ktos wiedzial twoje miasto.a jak nie to zmien nick