Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Lexia - tak szczerze usunięcie moich wpisów niewiele zmieniło - rozmowa wygląda tak samo jak dwie, trzy czy kilka stron wstecz. Nic więcej nie piszę, bo mnie zjecie.
Ja dziś to jak staruszka, wszystko mnie boli, zmęczona i jeszcze taka wypluta.
nikt tu nie przyjmuje konstruktywnej krytyki, każdy nowy argument jest oddalany i ogólnie jakoś mało sympatycznie tu
ale chodzi mi o zupełnie normalne, fajne użytkowniczki, które niestety nie mogą się tu odnaleźć.
a tylko zażartowałam, a cała chmara się na mnie zleciała.
I w pewnym momencie jak jedna, druga napisze ok, ale jak kolejne piszą to samo, to wiadomo robi się dość dziwnie.
Co do budy- po 10 dniach laby bez wliczania weekendów chyba wypada
Też jak zostały założone rozpętały się dyskusje czy są potrzebne. I chyba są skoro funkcjonują?
Nie wiem czy wiesz jakie to uczucie starć się o dziecko i leczyć
ponad 1,5 roku
a mozna bylo poprostu zwyczajnie informujaco,bez przytykow odeslac dziewczyne do odpowiedniego ,,dzialu,, tegoz portalu.
Rozkosznica bo tu są same zakwaszone niedocenione żony, bez pracy na garnuszku męża. Przez to co piszą chcą zwiększyć swoje poczucie własnej wartości, chcą poczuć się lepsze bo są dłużej na forum.
Współczuje pięciu lat, ale czy to powód do licytowania i tego typu zachowań?? Trochę głupie to było, pokazało jak bardzo Ci zależy...
Boje sie że jak dłużej dziecko sie nie pojawi w naszym małżeństwie to zakwaszę się tak jak Wy i całe moje życie będzie kręciło się wkoło forum i wywyższania się wśród innych użytkowniczek.
Licho wszystkich wkoło wytykasz, żal mi Ciebie i współczuje Twojej rodzinie i dziecku przyszłemu, o ile będziesz je mieć.
Mogę Ci to jeszcze wysłać na maila jak chcesz?? Będziesz mogła sobie poczytać w wolnej chwili
oje sie że jak dłużej dziecko sie nie pojawi w naszym małżeństwie to zakwaszę się tak jak Wy
następna rewolucjonistka? Zajrzyj do działu dla starających się i wybierz sobie wątek, w którym będziesz chciała pisac... są takie 3