Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
RoksU jak ty tu takie aluzje rzucasz to moze my zaczniemy pisac jak to slyszalysmy o sposobie na zarabianie przez wspolczesne studentki?
moze my zaczniemy pisac jak to slyszalysmy o sposobie na zarabianie przez wspolczesne studentki
Jezu, Jah, ja coś mam ze wzrokiem, bo widzę u Ciebie Wojtusiowy suwaczek, a obok na suwaczku patrzę, że 11 tydzień i chciałam gratulować...
Najwyraźniej naplułaś mi do oka :D
Tu jest niczym w piaskownicy...
A co niektóre marnują swój talent.....
wiecie co jak ja znalazlam 28dni to najpierw dlugo podczytywalam, pozniej napisalam na Powitaniach, pozniej na staraczkach i wreszcie na przyszlych...dlaczego teraz juz nikt tak nie robi???
dlaczego teraz juz nikt tak nie robi???
Moya moze rozwiniesz dlaczego sie ze mna nie zgadzasz?
Czyzby moj wpis byl niekulturalny? Obrazilam Twoja psiapsiole?
Szkoda, ze Wy prekursorki rewolucjonizmu na 28 dni, nie przygarnelyscie od razu nowej kolezanki...
Jaheira... czy mogłabyś nie kierować do mnie swoich wypowiedzi?
Chyba nie muszę pisać mojej prośby... dużymi literami?
Eeeech moya, kiedy Ty sie nauczysz czytac ze zrozumieniem?
Szkoda, ze Wy prekursorki rewolucjonizmu na 28 dni, nie przygarnelyscie od razu nowej kolezanki...
Shese...moya... Szkoda, ze wpadlyscie na sam koniec imprezy...
A tymczasem mozecie mi pogratulowac bo zostalam dzis ciocia przeslicznej Natalki :D dluga na 58 cm i wazy 3150 :D Mama i corcia czuja sie swietnie
dorosła kobieta zamiast wprost napisac co i do kogo "ma" woli woalkę z piasku zakładać i dupę za plecami poobrabiać :)
A jak ja się kłócę z Jah to przynajmniej poprawnie?
Aktualnego nie uświadczysz, a stare i tak bez komentów, cwaniaro .
nie wiem, dziś zajrzałam pierwszy raz do Ciebie pod wykres i nie sprawdzałam, czy obrabiasz Jah tyłek
Kochana, nigdy nie był otwarty. Jakoś trudno byłoby mi przejść do porządku nad tym, że ktoś obcy zagląda i podczytuje.
Jeśli chcesz poczytać co u mnie, to daj cynka, wpuszczę .
ja na b
No tak, straszne przezycie Ale chyba sie otrzasniesz bez pomocy lekarza co ?