Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Konto zalozylam bo juz od dawna sledze ten wątek. Niestety nie mam brzuszka którym mogę się pochwalić więc się nie udzielam tylko czytam uważnie :)
Nie lubię BAB ustawiających wszystkich po kątach więc tym razem postanowiłam się udzielić.
: Konto zalozylam bo juz od dawna sledze ten wątek. Niestety nie mam brzuszka którym mogę się pochwalić więc się nie udzielam tylko czytam uważnie :)
Uznaję zatem, że Skalpel trwa 43 min minus kilka minut wstępu. To raczej dłużej niż 30 min w sumie wychodzi.
--
Poluzuj warkoczykna przyszłość.
Nic Ci nie da praca na pół gwizdka.
Przejrzyj skalpel do końca i zobacz jak ustawione są ćwiczenia.
Na pewno zrozumiesz sens takiej długości treningu:)
I jak się czujesz z moim oskarżeniem??
tutaj się nie zgodzę, że zanikają miesiączki, ja przy wzroście 168 ważyłam 41 kg, miesiączki miałam i udało mi się zajść w ciążę... istny cud
--
Hecate26: A tym co nazywają mnie bajko pisarka życzę by same przeżyły to co ja teraz.
Może lepiej zamilcz jak masz pisac takie glupoty. Tyle zmojej strony!
Jak tak na co dzien ludziom jestes zyczliwa to wspolczuje.
Bo tez potrafię być wredna suka.
Bo tez potrafię być wredna suka.
Madziik dawaj ze mną!!!!- musze kupic dzialke ha ha ha. Ale idziemy do parku posiedziec dzisiaj z moim, pograc w karty a maly we wozku sie przewietrzy, mieszkanie w bloku jest straszne :(
mam balkon- ja nie mam, mieszkam w centrum, ani placu zabaw pod oknem tylko wyprawa jak do miasta, wszystko musze zabrac by na laweczce posiedziec