Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W koło Macieju.... Można już zakończyć dyskusję na ten temat? Czy jeszcze padnie tysiąc pytań dlaczego eMek a nie mąż, czemu rozpakować ,a nie urodzić , i czemu nazywanie ludzkiej istoty fasolą to czepianie... Ja pisałam co o tym uważam,razi mnie to i basta swojego zdania nie zmienię,a jeśli komuś przeszkadza wyrażanie opinii to niech nie czyta,albo nie komentuję. Dziękuję,koniec z mojej strony

Mam się sprzeczać oto,że mam rację czy co? Bo nie rozumiem tego. Po prostu wiem kiedy skończyć. Tak btw. .. Nadal się nie zmęczyłaś?
Może sama tu opowiesz co widzisz złego w eMku ? Bo jak na razie nie podałaś żadnych przekonywujących argumentów.
to działa w dwie strony Hussy
Może sama tu opowiesz co widzisz złego w eMku ? Bo jak na razie nie podałaś żadnych przekonywujących argumentów
powtórzę:
.Myślę, że my-ludzie zbyt dużą wagę przywiązujemy do pierdół.

Na oczywiste błędy językowe i ortografy nikt nie zwraca uwagi i ich nie poprawia, dlaczego? Bo nie wypada?

Ja uważam, że zwracanie uwagi obcej osobie n/t wykształcenia, pochodzenia czy posługiwania się językiem ojczystym jest nie na miejscu. Wiem, że to częste złośliwości (tzn. te na temat błędów) w forumowych kłótniach (moja uwaga powyżej to tak z przekory), ale tak dla zasady i bez powodu, to uważam, że to źle świadczy o osobie poprawiającej.
wykształcenia czy pochodzenia owszem, nie czepiam się nigdy...
le jak ktoś kaleczy nasz ojczysty język to uważam, że właśnie powinno się zwracać uwagę, bo nasz język szanować trzeba !
.
A nie uważasz, że kaleczenie ma (edit: lub może miec) coś z tym wspólnego?

Teorka tez popelnia bledy, ktos ostatnio tez ja poprawil. Nie pamietam na jakim watku tylko :)

Teorka, ale zaprzeczasz sobie. Skoro kalectwo jezykowe moze byc efektem niedoksztalcenia baz pochodzenia, to chyba jedno z drugim ma wiele wspolnego?

.moj edytor nie poprawi "tą chustę" na "tę chustę" Jaheiro. Nie wiem jak Twoj :)
Pochodzenie tu akurat nie ma nic do rzeczy... Raczej kłania się swego rodzaju "świadomość językowa"
.Świadomośc językowa według mnie ma związek i z pochodzeniem i z wykształceniem (samokształceniem ewentualnie, możliwościami jakie mamy itp).
przeanalizowałam Wasze wypowiedzi i cóż, nie wiem czy to są błędy rażące, ale zdania twierdzącego, gdzie myśl jest zakończona nie kończy się wielokropkiem, ale zawsze zaczyna się je wielką literą
. Hehe - dobra ja odpadam na kanapę. Miłego wieczoru.Kao, a w moim zdaniu moze być mi po a? :-P Czy też ma być mnie?

Popełnianie błędów, których edytor nie "wychwyci" jest również efektem niedbalstwa i lenistwa... Pochodzenie tu akurat nie ma nic do rzeczy... Raczej kłania się swego rodzaju "świadomość językowa".
ale zawsze zaczyna się je wielką literą

A skąd wiesz Teorko, że osoba popełniająca tego typu błędy nie jest np. dyslektykiem?

A skąd wiesz Teorko, że osoba popełniająca tego typu błędy nie jest np. dyslektykiem?