Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no wiec sa bez watpienia jego. Ale maly tego nie rozumie. Duzy tez nue mial najmniejszej ochoty sie dzielic, no a przeciez zmuszac nie bede. No i byl dziki ryk i wrzask i walki i nie moglam ich uspokoic. Dziekuje, postoje
moi maja bardzo malo zabawek bo i tez nie bardzo sie nimi bawia (my generalnie stali bywalcy placow zabaw;) wiec widze, ze nie przywiazuja wagi do zabawek, nie ogarniaja co czyje. Tylko zasem z nudow cos tam wezma, ale i to nie vardzo (wola moje szafki
). Mysle, ze z czasem samo wyjdzie. Na razie tlumacze, ze to nie przyjemnie i ze jak jeden sie podzieli to drugi dam mu cos w zamian, ale zabawki poki co zostaja wspolne, bp takiej awantury jak dzis dawno nie mialam
starszak dostal auta na urodzinyno wiec sa bez watpienia jego. Ale maly tego nie rozumie. Duzy tez nue mial najmniejszej ochoty sie dzielic, no a przeciez zmuszac nie bede. No i byl dziki ryk i wrzask i walki i nie moglam ich uspokoic.
Najbardziej boje sie tegk ze nie bedzie mnie kilka dni a potem pojasie sie z nowym dzieckiem i Maks bedzie myslal ze to przez Aleksa tylko mnie nie bylo...
Dziewczyny, czy któraś z Was miała dostawkę Buggy Board? Bo się zastanawiam nad nią aktualnie.
Choć przyznam że ciąża nie była planowana i dowiedzieliśmy się dopiero w 8tyg. Niemniej radość była duża, a jak się okazało że córka, to już w ogóle
Zwłaszcza mi marzyła się dziewczynka, a mąż obstawiał chłopaków.. Ale wiesz do 3 razy sztuka