Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
RoxyEwa: O masakra .. To u mnie tak się zaczęło po ślubie, kłótnie, awantury, rzucanie krzesłami itp .. Przed ślubem było ok,a po ślubie masakra .. Do poradni nie, bo on powiedział, że nie będzie się żalił obcym ludziom .. :/ 5.11 będzie 3 lata jak jesteśmy razem .. Trudno jest od tak sobie wymazać to z pamieci .. Duzo już razem przeszliśmy :( Nie wiem czego chcę tak naprawdę .. Do piątku jestem sama, maż wyjechał do Niemiec. Mam parę dna na przemyślenia ..
Sorry Roxy, ale muszę to napisać - współczuję Twojemu dziecku, że musi mieszkać w takiej atmosferze. I w jakiś sposób współczuję też Tobie, bo jednak przykład idzie z góry, Wasze dziecko widzi jak traktujecie rodziców i pewno przejmie Wasz model
Zadno z dzieci tesciow ich nie szanuje,oni jak tylko moga uciekaja za granice do pracy zeby wyrwac sie stad
Mozesz Ty to zmienic , Ewo.
Poza tym szacunek do rodziców nie jest związany z wdzięcznoscią za to, co nam dali lub co dla nas zrobili.
Jezeli mówisz,że "wyrzucasz tesciow na zbity pysk" to naprawdę- sama stawiasz siebie w złym świetle.
On jest tylko taki wtedy gdy go wyprowadzam z równowagi .. A tak to jest miły, kochajacy mąż
Nie ma dla mnie zadnego znaczenia w jakiej sytuacji jest agresywny. Jesli jest w jakiejkolwiek to do widzenia
Jaheira tak, ale facet zazwyczaj bedzie mial fizyczna przewage.
No ale wybaczcie, że jakby wam facet powiedział, że przez was nie mogą być ojcami to co? To by was nie bolało? Ja robiłam wszystko by zajsć w ciążę i się nie udało ..
Nie mam zamiaru mieć dziecka .. Nie z nim .. Nie mówię, że nie jestem bez winy .. Bo zawsze wina leży po obu stronach .. No ale wybaczcie, że jakby wam facet powiedział, że przez was nie mogą być ojcami to co? To by was nie bolało? Ja robiłam wszystko by zajsć w ciążę i się nie udało ..
Jaheira,rozmawiamy o Ashanti a nie o ogolnie o przemocy. Patrze na ich przypadek a wyglada na to, ze chlopak potrafi sie obronic, prawda? Raczej nie jest potulnym barankiem, ktory sobie pozwala.
Zupelnie szczerze, oceniamy sytuacje przy ktorej nas nie bylo, czytamy wyrwane z kontekstu teksty. Moze sie okazac, ze to ona sie nad nim znecala psychicznie albo ze jej agresja wywolywana jest jego agresja. Nie wiemy!!!!