Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bez obrazy, ale mi sie w ogole ta sytuacja chora wydaje, jak mozna do czegos takiego dopuscic?
dlaczego uwazasz ze nie dojrzelismy do malzenstwa? wiesz nie wyobrazasz sobie ile awantur i jej furii bylo i ile tych klotni z nia... o byle co... ja nie potrafie kogos wyrzucic z mieszkania ... :/tak jestem wychowana
o ile ta historia nie jest wyssana z palca ;)
Jak dla mnie wygląda to lekko na wymyśloną na poczekaniu sytuację... Bo o ile mogę zrozumieć brak reakcji przy akcji cukier czy kredens to przy akcji włażenie do łóżka już nie bardzo wierzę w autentyczność tej historii...Sorry Katina ale albo nie macie jaj albo zwyczajnie nie dojrzeliście do małżeństwa...--
Dziewczyny Katrina ma 22 lata ( tyle co mój siostrzeniec- i jakoś nie wydaje mi się on dojrzały do małżeństwa)
RoxyEwa: Mój teść też jeździ tirami w Transporcie Krajowym i mało co jest w domu .. Tylko weekedny jest w domu ..Ja porozmawiałam z mężem co mnie wkur**a i obiecał, że to zmieni .. Aż mi ulżyło !! :) 3 godziny rozmawialśmy wczoraj w nocy. Teść niech sobie żyje, ale nasze relacje będą oparte na szacunku i tyle.--