Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chociaz lepiej teraz niż później. Mniej stresu dla Was
No ale zal jest, bo probowalam dla dobra dzieci ten kontakt zachowac. Tyle, ze on wykorzystywal to i wylewal na mnie swoje zale i frustracje. A ja w koncu nie wytrzymalam i stwierdzilam, ze wiecej nie chce, ze za duzo mnie to kosztuje (kazdorazowo nieprzespana noc, gdy z nim mialam kontakt). Ma syna i niech z nim ustala widzenia - a mnie niech traktuje tak jak powiedzial (powiedzial mi kiedys, ze dla niego umarlam). No i z synem sie nie dogadal.
Przy okazji zapytam, jak wasi mezowie, sa murem za wami?
Nie istniejemy dla niej jako rodzina. I mi z tym dobrze, szczerze powiedziawszy.
Jahe, moze niech tylko maz i syn do niej chodza
a suma summarum jego bratu teściowe sfinansowali dom a on dostał wielkie nic.
Jesli chodzi o to czy maz stoi za mną murem. To odpowiedź brzmi....NIE. CHoć on powiedziałby Wam, że tak.
fajnie, tylko samochodu mi będzie szkoda, by do sklepu jeździć
Może porozmawiaj z mężem, żeby Wojtek raczej nie odwiedzał babci bez Ciebie albo żeby mąż dał gwarancję, że nie pozwoli na manipulowanie wnukiem.
Mam tylko jedną nadzieję... Że nigdy nie będę taka jak ona
przy czym ja od 12 lat prawie jestem najgorsza za przeprosznie, kurwa- tak doslownie do mnie mowila, nawet w BN..
mowilismy jakie sa zasady w nwszym domu ale do tej tepej paly nie dociera nic.
Ja niby moge jej rzeczy wystawic za drzwi, ale to nie moja matka i nie mam zamiaru znosic pretensji Malza...
Malo tego. Mloda zaczela sikac w nocy. Ze stresu
Jahe, ja juz Ci kiedys mowilam. masz na mnie uczulenie? to wez zyrtec.
i znajdz sobie kogos innego do projekcji, bo ja nie mam zamiaru byc Twoim srodkiem do poprawy Twojej samooceny.
Mi wyjątkowo nie przeszkadza, że Elfika tak z siebie to wylewa. Czy forum to odpowiednie miejsce? Nie wiem. Jak nie ma komu, to lepiej wyrzucić to z siebie tu, niż właśnie przy dziecku.
Mi wyjątkowo nie przeszkadza, że Elfika tak z siebie to wylewa. Czy forum to odpowiednie miejsce? Nie wiem. Jak nie ma komu, to lepiej wyrzucić to z siebie tu, niż właśnie przy dziecku.