Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 nikt nie jest idealny.Ja też współczuje teściowej.
nikt nie jest idealny.Ja też współczuje teściowej. 
      jak można tak jeździć po kimś kto urodził Waszego męża?
 Nie robię min obrażonej królewny, nie zwracam się do niej w tonie: "Bardzo proszę aby mama uszanowała, że mamy w zwyczaju karmić Barbarę różową łyżeczką"
 Nie robię min obrażonej królewny, nie zwracam się do niej w tonie: "Bardzo proszę aby mama uszanowała, że mamy w zwyczaju karmić Barbarę różową łyżeczką"  Traktuję ją każdego członka rodziny, a nie jak nieproszonego gościa. I to procentuje.
 Traktuję ją każdego członka rodziny, a nie jak nieproszonego gościa. I to procentuje.

?
?
 ;
;
 ;
;

Ja się zgadzam z Jahe - przemoc jest przemocą i należy głośno o tym mówić. Współczuję Elfice jej sytuacji ale to nie oznacza że będę ją podziwiała za agresję
--
Ja się zgadzam z Jahe - przemoc jest przemocą i należy głośno o tym mówić. Współczuję Elfice jej sytuacji ale to nie oznacza że będę ją podziwiała za agresję .

same wiecie ze niekiedy dochodzi do sytuacji ze reka sama poleci gdy ktos nas naprawde doprowadzi do szalu.
 ;
;
 ;
;
 Nie żebym żałowała, ale z jakiegoś powodu, jest byłym, nie?
 Nie żebym żałowała, ale z jakiegoś powodu, jest byłym, nie?  Trzeba powiedzieć jasno, takie zachowania to jest totalna patologia, tamta relacja była patologiczna i to jest jeden  z przykładów na to. Następnym razem on mnie uderzył, rzucił na ziemię, gdyby nie koledzy, to nie wiem jakby się skończyło, w każdym razem wtedy się skończył nasz pseudozwiązek (akurat w poniedziałek wielkanocny).
 Trzeba powiedzieć jasno, takie zachowania to jest totalna patologia, tamta relacja była patologiczna i to jest jeden  z przykładów na to. Następnym razem on mnie uderzył, rzucił na ziemię, gdyby nie koledzy, to nie wiem jakby się skończyło, w każdym razem wtedy się skończył nasz pseudozwiązek (akurat w poniedziałek wielkanocny).  ;
;