Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak myslisz, ze mozesz byc w ciazy to najlepiej test zrob. A ktory to dzien fazy lutealnej?
Nie ma rady, musisz poczekac na rozwoj wypadkow. Choroba gardla to chyba jednak raczej rzadki objaw ciazy, a przede wszystkim taka infekcja to chyba nienajlepszy poczatek. Siedz w domu i sie kuruj!
A wszystkie pozostale objawy ciazowe na tak wczesnym etapie (czyli do ok. 20 dnia fl) moga byz zwyczajnie nadchodzaca @ czy przejedzeniem (w przypadku nudnosci np.) czy urojeniem
. Duzo wiarygodniejsze sa NIETYPOWE babskie objawy (typu bol i powiekszenie piersi, bol @owy, bol jajnikow, bialy, lepki sluz, etc.), nietypowe dla fazy lutealnej u danej kobiety. Najwiecej pewnosci daje wysoka tempka na wykresie i test, najlepiej z krwi. A dopiero potem, w nastepnych tygodniach zazwyczaj pojawiaja sie typowe objawy ciazowe typu mdlosci, wrazliwosc na zapachy, itd. Oczywiscie nie ma regul.
Aczkolwiek dziwię się że nie mam żadnych bóli miesiączkowych, zawsze tydzień przed mnie trochę obsypywało, miałam bóle brzucha a teraz nic.

Zatem czekamy na potwierdzenie ciąży