wszystko dobrze :) pecherzyki obecne w duzej ilosci, mają sobie jeszcze dojrzewac do piatku, potem zastrzyk na wywołanie owulacji, a potem czekamy i jak nie wyjdzie to znowu clo. Czyli w moim przypadku owulacja z clo byłaby w 12-14 dniu, jakoś tak. Dzieki dziewczyny za wsparcie :*** piszcie co u Was
nooo to ciekawe jak będzie u mnie bo ja ten cykl bez monitoringu na usg idę dopiero 2 kwietnia więc to już bedzie pod koniec cyklu, akurat mój lekarz ma urlop cholerka ale powiedział ż e tak będzie widział czy coś było
hej dziewczyny wiecie moze czym moze grozic wziecie clo podczas plamienia,koszmarne te moje cykle z mnostwem krwawien i plamien i nie wiem czy to @ przyszla czy jeszce mam czekac zazwyczaj @ rozkreca mi sie w 3 dniu, a clo mam brac od 2dc do 6dc, w sumie ostatnie krwawienie trwalo ponad miesiac wiec teraz moze czas na skapa @ nic ide spac i jak wstane to zobacze co mi doradzacie niestety nie moge skonsultowac sie z lekarzem
ja to mam znowu tak z @ że wcale nie ogłasza swego nadejścia w ten dzień jak coś zauważe jakieś plamienie to już wiem że pod wieczór wyleje nigdy nie mam na dzień czy dwa przed żadnych oznak jedynie co to lekki wkurw i cycorki trochę bolą narazie zmykam robić kotlety jak się uporam to przybędę
no nie wiem cholercia czekaj na krwawienie a nie plamienie jak wystąpi takie zwykłe regularne krwawienie i na drugi dzień tez no to znaczy że to 2 dc i weźmiesz wieczorem clo
a moze to ciąża? :) daj znać jak tam ja w piatek dostałam zastrzyk z pregnylu w D... po czym miała nastąpić owulacja w sobotę i teraz czekamy. Jak tam czujecie sie po clo?
Ja po clo czuje się oki nic mi nie było żadnych bóli brzucha głowy ani nic takiego, w środę idę na usg żeby zobaczyc czy coś sie dzieje nie wytrzymam do wizyty u mojego gina bo to będzie dopiero 2 kwietnia i 20dc więc gucio zobacze wiec idę 11 dc bo jestem strasznie ciekawa co tam się dzieje i czy w ogóle się coś dzieje
To dobrze Paaula - słyszałam ze przy clo trzeba kontrolowac czesto. Daj znac co tam zobaczyli :) Jestem ciagle pozytywnie nastawiona ale na pewno za 2 tygodnie bedzie stres przed testem, juz sie tego boje.
whiterabbit nawet nie licze na ile testow nasikalam, wszystkie minuskowe, nawet nie zaznaczam kazdego na wykresie bo jakby to zobaczyl jakis psychiatra to na pewno by sie mna zaja cale szczescie u nas nie sa drogie
nie czekam jeszcze na @, setki testow nieublaganie pokazuja jedna kreche, potrzebuje pewnie czegos na wywolanie... no i czekam od stycznia na wizyte w fertility clinics
Hej a u mnie spokojnie, niestety znów poniedziałek nastał i siedzę w pracy wrrrrrrr. I jeszcze do piątku muszę czekac na usg i dowiem się czy pęcherzyk sam pękł czy nie ehhhh ale staram się o tym nie mysleć
hej dziewczyny, ja za kilka dni robie test i zobaczymy czy clo działa :) mam duzego stresa, ale damy rade, co? marta - co to za klinika, takie kolejki?
a będziesz sobie robić usg? bo ja poszłam w 11 dc na usg to wtedy widzisz na pewno co tam się dzieje a testy czasami bywają zawodne i powiem szczerze że mnie wkurzaja zrobiłam chyba z 7 w tym cyklu nie wszystkich jestem pewna na 100 %
robie test ciążowy znaczy :) jestem juz po pierwszej owulacji z clo marta na kiedy masz ta wizyte? mozesz czekac w nieskonczonosc przy flegmie angoli :) buziaki i słonecznego dnia
tradycyjnie zrobia dla mnie co moga i przysla termin wizyty poczta caly styczen mialam straszne krwawienie i jak dzwonilam do nich i mialam wizyte u lekarza rodzinnego to mowili mi ze niestety nie moga mi nic przepisac bo to zakloci moj obraz hormonalny- cokolwiek to znaczy i lekarz w klinice nie bedzie mogl mi pomoc i tak chodzilam z @ ponad miesiac... dzieki Bogu mamy kwiecien a wizyty dalej nie ma
hej nie wiem czy to tak clo zadziałał ale mam już 19dc a mnie piersi tak od dłuższego czasu napierniczają że masakra nie mogę się w ogóle dotknąc do sutków, chłop się oburzył ostatnio że jak to on ma się serduszkowac bez dotykania cycorków to niemożliwe :D;D;D;D
to pewnie od clo, mnie tez napierniczają i kłują od czasu do czasu tak dziwnie... miałam tez takie dziwne rozpieranie w podbrzuszu, a Ty? wydaje mi sie ze to od prochów
i w dodatku bolało mnie tam w środku a trzeba było serduszkować ehhh nie było zbyt przyjemnie, jestem ciekawa czy pękł mi ten pęcherzyk mam wielką nadzieje że tak już się nie mogę doczekac jutrzejrzej wizyty u gina
hej dziewczynki mam brać to co do tej porey czyli clo od 2dc 1 tabletkę wieczorkiem i zapisał mi jeszcze bromergon czy jakoś tak nie wiem na zbicie prolaktyny i zeby pęcherzyk szybciej pękał, bo powiedział że powinien pęknąc przy 20mm a mój urósł do 23, 7 mm ale nie wiem czy chce brac jeszcze jakiś lek zobacze