Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url

[/url

masakra
[/url
[/url
[/url
[/urlhamowałam naturalne odruchy organizmu wywoływałam okres na siłęnie ma czegoś takiego jak kilkomiesięczne cykle (to zawsze trzeba regulować), wiec to żaden naturalny odruch organizmu, natralne cykle mają od 25 do 30-40 dni nie wieciej. Też robiłam hormony, już nie pamiętam wyników ale żadnych szczególnych rozbieżności z normami nie miałam (bo niczego nie leczyłam dodatkowo). przez rok regulował mi jajniki lutką (to samo co dupek) aby jajniki same zaskoczyły ale nie chciały, dostałam CLO (po HSG) i poszło :) ja bym się za szybko nie poddawała.
[/url
[/url
[/url

[/url
[/url

przedstawię moją sytuację, a więc: Jestem w 23 d.c. owulacja wystąpiła u mnie prawdopodobnie 13 d.c. (przynajmniej tak twierdziły testy owulacyjne) jestem na 3 cyklu z clo tylko że ten cykl był na podwójnej dawce. U ginekologa byłam 17 d.c. i powiedział ze wygląda na to że owulacja była :) lewy jajnik był czysty bez pęcherzyków a to zawsze lewy produkował mi pęcherzyki aż tu nagle niespodzianka, na prawym jajniku widzimy pęcherzyk o wielkości 27 mm i lekarz mi go przebił na miejscu, więc znów miałam owulację. W dni owulacji przytulaliśmy się z mężem mocniutko :) Drogie Panie, doradźcie mi kiedy mam wykonać test ciążowy żeby był wiarygodny? i powiedzcie ile z was zaszło dzięki clo? polegałyście na testach owulacyjnych? pozdrawiam cieplutko :)