Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Osobiscie uwazam, ze skladanie sie na wieniec to niepotrzebny wydatek.
Przy morzu wydatkow ktore bedzie miala teraz rodzina Tamary i Jerrego w zwiazku z pogrzebem, ale takze z ewentualnym procesem o przejecie opieki nad ich malutka coreczka o wiele wiekszy sens mialoby wspomozenie jakies nawet symboliczne malej Lenki, jesli juz ktos chce pomoc.
To dziecko nagle zostalo bez rodzicow i nie wiadomo w jakiej kondycji finansowej jest ''nowa'' przyszla rodzina.
Mysle ze to o wiele bardziej rozsadny gest, pozyteczny niz kwiaty ktore i tak zwiedna pozostawiajac pustke i smutek.
To chyba najwiekszenie zmartwienie rodzicow Lenki, jesli moga teraz to wszystko sledzic z gory.
Chcecie pomoc - zrobcie to z glowa dziewczyny!
Ktos zaoferowal ze ma meza adwokata - to ma sens, takie ruchy sa potrzebne.....
P.S. Mam nadzieje ze zraz ktos na mnie nie naskoczy za ten glos rozsadku.
I nie zapominajcie się w swoim celebrowaniu żałoby. Dajcie NAJBLIŻSZYM Tamary przeżyć ten smutny czas w spokoju.
OK, źle CIę zrozumiałam. Masz rację. Nie to miałam na myśli Jaca_randa. Tylko właśnie imienne kondolencje itp pod artykułem i to na co uwagę zwróciła Jaheira.Tu jest odpowiednie miejsce do uczczenia pamięci Tamary i jej męża przez forumowiczki 28dni.
Wszystkie osoby ktore sie tam wpisaly i podpisaly np cos w stylu ''kolezanka z 28dni'' czy tez nazwaly imiennie dziecko tej pary i wspomnialy cos o adpocji - czy Wam sie nie wydaje ze odebraliscie prawo tej rodzinie do anonimowosci?Jak tak mozna? Chyba nie bez powodu w artykule nie ma imion czy nawet inicjalow zmarlych a takze dziecka ktore przezylo.
No i ktos ciekawski z okolicy w ktorej to sie stalo, czy z otoczenia Ti J wejdzie teraz na 28 dni zeby czytac jej wpisy na forum, ktore jest publiczne a takze wpisy pod jej kontem - badz co badz jest ich historia starania sie o dziecko i pozniej adopcji, odebraliscie im prawo nawet do tej malej prywatnosci.....
Wstyd i hanba.....
'zamkniecie'' tego wykresu
Właśnie ktoś jednak Roxy powinien tu kilka osób umoralnić i przywołac do porządku.