Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jaca_randa, ale Tami ma w opisie wszystko napisane, a to jest dla wszystkich dostępne :( Ale fakt - z wieloma sprawami i naszymi przemyśleniami lepiej przenieść się pod zamknięty wykres Tamary.
Soncia, nie o to mi chodzi. Ale właśnie o to, że Tamara wszystko pisała w opisie, nie kryła się z tym. Stąd ludzie znają te informacje, nie ma co więc się wkurzać na tych, którzy to później pod artykułem wypisują. Ludzie lubią popisywać się tym, że coś wiedzą, a skoro wiedzą...
to chyba admin odpowiada za to i to jego można podać do sądu?
Ale podawanie imion, inicjałów czy miejsc, nie jest przestępstwem.
Roxy jak czytam te Twoje krzyki, to mam wrażenie, że to Ty byłaś "koleżanką z 28" i teraz próbujesz się wybielic. Niepotrzebne to.
1.
Roxy, nie oskarżyłam, napisałam, że po tych krzykach "mam takie wrażenie" - to różnica. I powtórzę się - spójrz na siebie. Te krzyki i wykrzykniki zupełnie tu nie pasują. Moim zdaniem więcej zamieszania wprowadzasz niż ktoś kto wypowiedział się w obronie prywatności Tamary i jej rodziny.
Jaheira a Twoim zdaniem wszystko jest ok?Dziwie Ci sie naprawde,ze Ty to piszesz....
Możecie mi napisać jak mogę się złożyć na wieniec dla Tamary i Jerrego? Nie było mnie 2 dni i nie nadrobiłam, a chciałabym wysłać pieniążki.
Niestety komentarze dotychczasowe pozostały...