Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak masz miejsce
MrsHyde - dzieki. Siostra tez mi je polecala, ale ja bym chciala jakies z materacem takim solidniejszym i nizsze. I zastanawiam sie ile cm szerokosci potrzebuje dziecko.
Chyba przejedziemy sie gdzies do salonu meblowego by sprawdzic.
Obe - a sa takie skladane solidne? Gdzie tego szukac? Pytam, bo mamy niezle zamieszanie po powrocie do Polski ;)
Pokoj sredniej wielkosci, na razie, bo wynajmujemy. Przynajmiej teraz.
ja przy swoim kręgosłupie nie wyobrażam sobie nie spać na sprężynach. Podobnie jak Agata, przerobiłam różne opcje i ten jest najlepszy.
No i ikea ma 25 lat gwarancji na materace, z czego zdarzało mi się korzystać i zawsze buła uznana. Ostatni raz na końcówce ciąży Klarkowej jechałam tylko po to by się przymierzyć do nowego ;)
800 zl za 160 na 200 i do ikei mam 50 km. Qrde a z agata meble cos podobnego ktos ma? Bo jednak najlepsze takie jak Wy macie na sprężynach ?
To nasz pierwszy materac, dlatego zielona jestem
Masz jakieś doświadczenie z gwarancją na materace? Nasz po 10 latach lekko się wyleżał i tak myślę czy by go nie zareklamować, bo rdzeń podlega gwarancji. Tylko nie wiem jak się do tego zabrać.
Obe a masz kartę ikei? Przez nią chyba można podejrzeć rachunki
elfi, a jak wygląda sprawa paragonu? Bo na naszym to od biedy widać, że jest z Ikei ale co na nim to sprawa dyskusyjna ;)