Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tylko, że od tego tez jest rodzic, by pilnował...
Nawet jak widzę, że 2,5 letnie dziecko ma swój własny (!) tablet.
Tzn chyba miała, bo mówi, że wywaliła do kosza.. Ale może gdzieś leży pod łóżkiem. Miała na nim gry edukacyjne, np alfabet w ktorym sie rysowało po śladzie, kolorowanki, zwierzątka z odgłosami i inne które sami jej wybraliśmy. Nie wiem, co jest w tym szokujacego?
dziecko swietnie radzi sobie z przesuwaniem paluszkiem po ekranie... natomiast nie umie poprawnie trzymac kredke/olowek/dlugopis i sie nim poslugiwac w momencie pojscia do szkoly....
natomiast nie umie poprawnie trzymac kredke/olowek/dlugopis i sie nim poslugiwac w momencie pojscia do szkoly....
wszystkie dzieci tutaj maja problem z kredka bo uzywaja tableta.
wszystkie dzieci tutaj maja problem z kredka bo uzywaja tableta.
Nie wiem, co jest w tym szokujacego?
) do ogladania bajek. Natomiast okulista nas bardzo uczulal, by takie rozwojajace sie oczka maks pol godziny dziennie wpayrywaly sie w ekrany (ponoc komorka czy tablet to nawet gorzej niz tv). I to jest moj powod dlaczego moje dzieci nie korzystaja z tabletow czy komorek. Bajki oglada wieczorem te pol godziny i juz.
Malisek ile by ten tablet nie kosztował, to ciagle fajne nie jest, ze wyładował w koszu.
ahe, to co zescie zaczyly odstawiac to nie bylo nieslodkie. to bylo zwyczajnie chamskie... niewiele rozniace sie od pastwienia sie gimbazy w necie
--
Jahe, to co zescie zaczyly odstawiac to nie bylo nieslodkie. to bylo zwyczajnie chamskie... niewiele rozniace sie od pastwienia sie gimbazy w necie

A nie boicie sie o wzrok dzieci?

ze dzieci powinny miec kolorowo bla bla bla, przeciez maja o :) wprowadza sie ich zabawki to bedzie kolorowo ;)