Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i to zdanie dla mnie jest bardziej na miejscu niż poprzednie cytowane wyżej... antykoncepcja niszczy. Niszczy żywy organizm, niszczy relacje małżeńskie, niszczy psychikę, a przecież gros kobiet i mężczyzn może to potwierdzić. To są fakty, nie mrzonki!
Dla mnie, skądinąd katoliczki, antykoncepcja ma jeszcze dodatkowy minus - jest grzechem, bo wchodzi w contrakcję z Bożym planem.
Słowa, które wypowiedziałam, odebrałyście bardzo do siebie, nie wiem dlaczego...
Kościół i jego prawa nie są od 10lat i wydaje mi się że niejeden chciał je obalić - jednak przetrwały bo są oparte na Biblii. To czym jest Biblia wie każdy wierzący itd itp ale coraz bardziej jestem przychylna temu by zamknąć tą dyskusje bo ona jest bezcelowa i coraz bardziej krytykująco/krzywdząca część osób A nie bierzecie pod uwagę tego, że prawa kościelne ustalają ludzie i w związku z tym mogą być one błędne? Albo źle interpretowane?
wiara Bóg i Kościół to jej priorytety i USZANUJCIE to
Beato jak najbardziej - dlatego też zamykam się i nic nie mówię AGUNIA..szacunek idzie w dwie strony? jeśli chce się szacunku od innych trzeba też szanować innych..
a kusz grzesznice!!! Wam tylko w głowie nogi rozkładać !!!! teraz po wypowiedzi Sposabelli dowiedziała się jedna z drugą czym jest jej małżeństwo i kim są Wasi małżonkowie .......drżyjcie!!! albo wiem nie miłość to tylko czysta chuć
Zaczynacie zbaczać
bewe oj mam duuuużo do powiedzenia, ale nie będę zniżać się do Twojego poziomu i dopierdzielać wszystkim dookoła tylko dlatego, że mają inne poglądy niż ja..
, to po co do mnie mówisz i mnie prowokujesz? chęci czy ochoty ani czasu