Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
co na jakiejś tam częstotliwości wydaje dźwięki niesłyszalne dla ludzi... to jedyna rzecz którą znalazłam w sklepie na pająki...zobaczymy czy działa
Musiałabym po każdym biegać do łązienki i wycierać armaturę do suchego. A już mydło to w ogóle... Mąż też kiedyś czytał, że mydło wystarczy do czyszczenia łazienki. Jak się za to zabrał, to efekt był taki, że wszystko zmatowiało, było nieprzyjemne w dotyku i w krótkim czasie poszarzało. Stąd pytam o to mydło, bo albo mydło nie takie, ale źle się do tego zabraliśmy
na wszelkie owady polecam kota.tak - kot jest rewelacyjny ALE fretka jeszcze lepsza :P

Właśnie wygonił syna z fotela i zabrał się za przedobiednie ucinanie komara.
A szkoda, bo by to ułatwiło sprawę.
Zaraz idę ją spryskać.
to chyba masz kocura bo kotki z reguły są aktywniejsze
A co do paneli to ja mam w całym domu prócz łazienki i kuchni - i myję normalnie wodą z prontem i mopem
I jakoś nie podnoszą mi się ani nie łamią od wilgoci. Jakbym miała szorować na kolanach cały dom to bym zwariowała 

Kupiłam w promocji zestaw z zapasem w Biedronce, ale to takiego do szyb. W Tesco też mają tylko do szyb, taniej o złotówkę niż gdzie indziej, ale uniwersalnego nie ma 
Po drodze mam Tesco, Real, Carrefour, Lidl, Kaufland, Intermarche, Rossmanna, Obi, Praktikera no i Biedronkę.
to chyba masz kocura bo kotki z reguły są aktywniejsze

z tapicerki można usunąć za pomocą takiego specjalnego wałeczka szorstkiego. Nie wiem, jak się taki sprzęt nazywa i czy rzeczywiście działa
Ja mam kotkę ale tak jak kot Fretki - nie ruszy jej żaden owad oprócz tych maleńkich muszek (za nimi goni) i ciem (złapie, "pobawi się" gryząc i wypluwając, potem zje...) Pająków się boi![]()
Wszystko co się ruszało było jej - ile razy mi do łydki skakała
A ten mały rudzielec jest kotem i taki leń z niego, nic tylko jeść i spać 

Vanish do prania dla mnie to idealny odplamiacz
Nie zdarzyło mi się, żeby zniszczył jakieś ubranie a każdą plamkę wywabił 
Daj znać jak poszło 
ostatnio nawet miał koło miski pajęczynę z pajączkiem i nawet nie zwrócił uwagi
w ogóle on jest dziwny
tylko na szczęście przynosi je dla małego i kładzie je pod drzwiami bo jak by mi wnosiła do domu to chyba bym ja udusiła 

Ale sama nic lepszego nad Vanish nie znam... Ciężko przywrócić biel, mi tam się nawet Vanishem nie udało. Na plamy działa, ale żeby tak optycznie wybielił, to raczej nie...i z plamami po pocie nie daje sobie rady podobnie jak z gotowym płynem do robienia baniek! Zniszczyłam dziadostwem kilka ciuchów i swoich i dzieci i porobiły się szare plamy które nie zeszły niczym

Mąż do babeczek i kruchych ciast daje amoniak, więc u nas w domu zawsze jest. I taki amoniak dodać do proszku i co? Zamoczyć białe rzeczy w cipełej wodzie? Hmmm... może być dobre. Trza popróbować 

Ale że w Rossmannie są, to nie wiedziałam. Ja kupuję w Tesco dwa za 16,99zł. Jak byłaś w Rossmannie, to nie widziałas może takiego cuda jak Clin Universal?

Kiedyś ścierałam tylko prontem ale kurz osiadał się po kilku minutach spowrotem a teraz mam spokój
A zwłaszcza jak macie tyle kwiatków i akwarium 
Musi być jakiś sposób na nie a nie wiem czy agencja coś zdziała 
I taki amoniak dodać do proszku i co? Zamoczyć białe rzeczy w cipełej wodzie? Hmmm... może być dobre. Trza popróbować
Po grzybie śladu nie ma