Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I co tu robić?? Mierzyłam dopochwowo elektronicznym: 36,55, drugi raz 36,52, trzeci raz 36,59
i bądź tu mądry!! Taki eksperyment zrobiłam specjalnie, bo czytałam, że pomiary spod języka nie są miarodajne. Widać dopochwowe również nie...
ja robię wtedy średnią i zaznaczam na wykresie... nie wiem, czy to dobrze. Teraz poprzestanę chyba na jednym pomiarze dla świętego spokoju
dzięki!

Najlepiej jutro.No zobaczymy jak długo @ jeszcze będzie...

wykres i obserwacje tylko dla siebie będę prowadzić, bo M i tak "P" będzie stosował, bo chyba go nie przytrzymam
poza tym przy moim zerowym libido nawet "P" nie będą potrzebne... 

Jak to mówią najlepszą antykoncepcją jest abstynencja

Wiem, że do obserwacji dochodzi masa innych jakże ważnych parametrów jak tempka, śluz, szyjka macicy i właśnie w tym cyklu zacznę obserwacje :-) Jednak jako nowicjuszka jeszcze muszę więcej poobserwować, by móc w pełni korzystać z NPR :-)
No tak, ale wg mnie dobrze byłoby wiedzieć, kiedy ma się owulkę, żeby nie współżyć wtedy w okresie płodnym. Wiadomo, że zawsze może być tak, że owulka się przesunie i wtedy jest już ryzyko poczęcia dziecka, ale to ryzyko ponosimy tak czy siak współżyjąc Wiem, że do obserwacji dochodzi masa innych jakże ważnych parametrów jak tempka, śluz, szyjka macicy i właśnie w tym cyklu zacznę obserwacje :-) Jednak jako nowicjuszka jeszcze muszę więcej poobserwować, by móc w pełni korzystać z NPR :-)

tabletki?
Ani ja ani mąż nie jesteśmy za hormonami. Po urodzeniu dzidzi myślałam nad wkładką wew. maciczną... ale to wszystko są środki wczesnoporonne więc odpada. Po urodzeniu Mateuszka inaczej patrzę na cud zapłodnienia i jeśli do tego by doszło to nie pozostanie nam nic innego jak się cieszyć
Wczroraj mialam podobna sytuacje i zapisalam ten nizszy wyniki....choc nie wiem czy dobrze.

...staram sie jak moge...juz pare dni wpisalam, zobaczymy jak pojdzie dalej.