Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeDec 21st 2011 zmieniony
     permalink
    mój na szczęście ma taki sam jak ja temperament....więc nie obija się...ale że mu powiedziałam...dawkujemy...co 2 dzień....zastosował się do tego...:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeDec 21st 2011
     permalink
    Dupek nie zaszkodzi a może pomóc:) Madzia :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Ruda wystarczy:wink: żołnierze już na pewno zaatakowały co musiały:wink:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    ech...bo Wy młode jesteście i młodych mężów macie-to wam się chce:tooth:...ja miałam taki temperament jak miałam 18-22 lat-wtedy to mogłam na okrągło-mój M.również:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    Ruda to ile Ty wiosenek masz?
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Ruda, a teraz ile masz? 23? Ha ha ha :updown:
  1.  permalink
    ruda, nie marudz :P moj maz niby mlody, ale temperament dziadka ma :tooth:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    nie wiem rumba...w 13 dc było po 26h od podania ovitrelle pęcherzyk mógł mieć ok24mm-a w 16 dc to już chyba było za późno:sad:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    za cztery miesiące 34 a mój M. w przyszłym roku 40:bigsmile::bigsmile:-takie z nas stare zgredy już:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    a tam stare zgredy:)nie przesadzaj:)
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Ruda, to ty ryczaca 30-stka jestes :fingersear:
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    rycząca będę jak będę miała 40-na razie cichutko mruczę:updown:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Ruda młoda dupencja z Ciebie jest myślałam że mi tu powiesz o wiele wiele więcej:) A Twój może jakaś drugą młodość będzie przeżywał nie długo to ,,akcje,, pójdą w górę:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    a opowiem Wam coś śmiesznego:)moja koleżanka z pracy ma 7 letniego syna jej mąż skończył 40 lat w tym roku i któregoś dni ta moja koleżanka wraca z synem do domu a tam muzyka na full a jej syn wchodzi do pokoju i mówi do ojca "co kryzys wieku średniego"?:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Wtedy najlepsze ponoc rudzia ;-)
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Znajomi moich rodziców teraz przechodzą taki kryzys tak wydziwiali że teraz dzidzia w marcu się urodzi. :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Ha ha.. mimik :thumbup:
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Ja mam kolezanke, ktora razem z tesciowa lezala na porodowce :shocked:

I tak bywa :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Simka ja daleko nie muszę szukać moja mama też rodziła z moją babcią równocześnie:) haha małe przegięcie moim zdaniem:)

Razem z wujkiem się w piaskownicy bawiliśmy :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Rumcia z życia wziete :) U mnie w rodzinie tez tak jest jak u Ciebie:))
    A Ruda nie marudz ja mam 38 mój M 39 i nam sie chce jak królikom :)) no może mi troszke bardziej niż mojemu :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Rumba, ha ha... bywa... ;-)

Uciekam, do jutra papa
    •  
      CommentAuthorkuleczka_69
     permalink
    ALe mam nerwa....tescia o 19 wzieli do szpitala bo w szkole zaslabl;/ do tej pory sie nikt nim nie zainteresowal!! to jest paranoja jakas;/ w koncu tesciowa poszla do lekarki a ta mowi, ze podejrzewaja, ze tesciu sie czadem w pracy zatrul... masakra...
    --
  2.  permalink
    dobranoc kochane ;-*
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Co do gotowania ja lubię gotować, a w domu mam takiego łasucha co pochłania jedzenia za pięciu więc nie narzekam na brak zajęć w kuchni :)
  3.  permalink
    Ale naprodukowałyście od popołudnia ;)))
    Ja w kuchni skończyłąm i padam a jutro znów to samo ehhh
    Spijcie dobrze Całuski
    --
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    no witam ;)

rumba dzięki za linka, bo pare dni mnie nie było i szoku doznałam jak weszłam na tamten watek :shocked:

a u mnie cykl raczej lajtowy, od dzis jestem na antybiotyku rozchorowałam sie na same święta....
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    cześć chantall, dawno Cię nie było:) a tu tyle zmian:)
    --
    •  
      CommentAuthorAgatella
     permalink
    Cześć wszystkim :)
    Ja dziś już też padam.. Właśnie skończyłam przygotowywać mięso na pasztet. Dużo zachodu z tym pasztetem, ale cóż, uwielbiam pasztet, a jak wiadomo te ze sklepu to nigdy nie wiadomo co mają w środku...
    A jutro będzie jazda z maszynką do mielenia :) Bo najpierw pójdzie w obroty ser na sernik a potem mięcho na pasztet..
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    A moi rodzice sa po rozwodzie i mojemu tacie sie corka urodzila w grudniu a 2 Miesiace pozniej mojemu bratu syn:-)
    --
    •  
      CommentAuthorAgatella
     permalink
    A w mojej rodzinie ja jestem druga od końca jeżeli chodzi o wiek. Po mnie jest tylko mój kuzyn 19 lat :) Jak nic potrzebny jest jakiś dzidziuś :rolling:
  4.  permalink
    Dobry...dziś 13 dc...temp 36,8 ....a ja się kurować muszę :confused: bo nie chce całe święta zdychać :confused:
    Ja kiedyś spotykałam się z chłopakiem...jego mama wtedy miała 50 lat...i urodziła córkę ...różnica między nimi była bodajże ok 24 lat :bigsmile: Jak szliśmy z wózkiem to pytali czy nasze....a jak on odpowiadał że to jego siostra....to ludzie nie wierzyli :tooth:
    --
    • CommentAuthorŁezunia
    • CommentTimeDec 22nd 2011
     permalink
    W moim przypadku mało czyli dwa razy w okresie płodnym wystarczyło... ja nawet nie wiedziałam że byłam w okresie płodnym więc jak już gdzieś wspominałam to narzeczony mnie zaczepiał i tak zaczepiał że teraz owoc tego zaczepiania mam pod sercem :D

Ja do 28 dnia cyklu szalałam latałam za narzeczonym jak głupia i codziennie go zaczepiałam potem w miarę upływu czasu coraz rzadziej a tak po 60 dc mi się nie chciało a owulację miałam w okolicach 70 dc...
    --
  5.  permalink
    Łezunia...fajnie Ci się udało....odpuściłaś....a to podobno jest najlepsze ;)
    Jutro mam usg :cool: ołłłłłł jeeeeeeeeeee :bigsmile:
    --
  6.  permalink
    bryyy.. mi tempka mocno spadla i znow smuzki krwi na.termometrze... nie rbie bety.. nie ma sensu... to napewno @ wielkimi krokami sie zbliza... ;-(((((
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeDec 22nd 2011 zmieniony
     permalink
    Natalia :grouphug::hugging: Cie mocno... :*
    --
  7.  permalink
    wlasnie dostalam mocnego krwawienia.. nowy cykl zaczac czas... ehhhh.... nan przez clo za krotkie cykle... musze dzis porobic badania i jutro... kichaaa...
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    Natalia...to byś musiała iść do lekarza...bo szkoda marnować cykl...jeżeli masz krótką fl :sad:
    --
  8.  permalink
    tzn? ja dzisiaj zadzwonie do ginki jak mi sie uda i powiem jej ze moj problem teraz tkwi w krotkiej fl. mimo duphastonu... to to clo.l tak zmienilo...
    --
  9.  permalink
    Kandy :thumbup: tak powiedz....
    --
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    Kandy :grouphug:
    --
  10.  permalink
    smutno mi.. mialam mocna nadzieje na ten cykl a on sie skonczyl.... tak szybko.... nie zdarze z badaniami bym nie musiala tracic cyklu... kiszka...
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Kandy, nie smuć się :( napisałam Ci już, że to nie koniecznie clo skróciło fl. Może nawet nie wiedziałaś, że jest taka krótka, bo nie monitorowałaś cyklu. Cykle były dłuższe, bo owu bez clo miałaś później. Sprawdź sobie w następnym cyklu progesteron 7-8dpo. Ściiiiiiiiiiiiiiiiskam mocno:hugging:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    witam sie z rana umnie za oknem biało zobaczymy jak długo.....
    --
  11.  permalink
    iwoas30 Witaj....ok 10.01 testujesz :cool: ja też coś koło tego :tongue:
    --
  12.  permalink
    idę jeszcze do wyra....bo słaba jestem....mój nie mógł zasnąć po moich słowach "wytrzymasz do soboty z pełnymi jajkami " :tooth: no i....zaatakował mnie :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    mgielka1983 policzylam se idy powinnam dostac @ wiec wychodzi na 11 stycznia wiec nie wiem czy opłaca mi sie isc na bete jak po PREGNYLU i tak na 14 dzien moge ja zrobic wyjdzie wtedy na 9. stycznia ...
    --
  13.  permalink
    mgiełka zdrówka życzę !
  14.  permalink
    dziewczyny od kiedy oznaczyć fl? te zakłócone mnie mylą :/
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    Aniu dziękuję :wink:
    iwoas30 ja jutro pewnie bede miala pregnyl podany...więc 7-8 mogłabym już testować...ale poczekam do 10....a 11 zrobię sikańca...bo @ powinnam dostać między 11-12.01 Ty możesz poczekać do @ chyba że nie wytrzymasz ;)
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    mgielka1983 pewnie ze poczekam do @ i kupie sikacza .... ja nawet nigdy nie robiłam bety wiec moze warto pierwszy rqaz zrobic heheh
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.